• CATERING

LaVie Catering levert zowel zakelijke catering als privé catering op hoog niveau. Bij LaVie Catering zijn onze topchefs het culinaire hart van de organisatie. Met kleurrijke, duurzame, verse ingrediënten en een ambachtelijke keuken staan wij garant voor pure en hoogwaardige kwaliteit.

Met kennis van de markt ontwikkelen onze bevlogen foodies exquise gerechten en innovatieve concepten voor u. Laat u verrassen van fingerfood tot een walking diner. Van outdoor cooking tot een stijlvol diner met unieke smaaksensaties en verrassende texturen. Dat is het ultieme genieten, daar likt u uw vingers bij af!

ZAKELIJKE CATERING

LaVie Catering verstaat de kunst om het zakelijke en het genieten te verenigen. In deze balans bevindt zich de essentie van zakelijk succes. Wij vertalen uw boodschap naar een origineel en smaakvol totaalconcept en nemen u mee in deze beleving op alle zintuiglijke niveaus.

Als organisator beschikken wij over een uitgebreid netwerk en samenwerking met onze leveranciers. Onze specialisten bieden u daadkracht en transparantie in de organisatie van uw evenement.

Wij verzorgen uw evenement graag op onze locaties, maar uw eigen bedrijf kan uitermate geschikt zijn. We komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd geworden? Klik op de foto’s hieronder om een aantal van onze mooie partijen te zien.

PRIVE CATERING

Om alle belangrijke en mooie momenten in het leven te vieren en te delen neemt LaVie Catering u graag alle zorg uit handen. Of het nu een doopfeest, verjaardag, een familiebijeenkomst of een bijzonder afscheid betreft, wij verstaan de kunst om u optimaal te begeleiden. Wij brengen de culinaire wereld van LaVie bij u thuis of op een andere bijzondere locatie. Creatief met gerechten, bijzonder in presentatie en een persoonlijke aanpak maken van LaVie de ideale partner. Van een walking dinner, live cooking, een barbecue of een diner met klassieke klasse, wij vertalen uw wens in een onvergetelijke ervaring.

Uw huis, uw tuin of zelfs uw weiland maken wij graag geschikt voor uw bijeenkomst. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden. De inrichting, presentatie en culinaire items laten we met elkaar harmoniëren voor de ultieme ervaring. Onze hartelijke en gedreven gastheren en –dames  zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

LaVie staat voor een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening voor uw zakelijke partij of evenement,
of wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden?

Chat met ons of neem met onderstaande button contact met ons op!