.et_pb_slide { height: 100vh; }
+31 (0)24 345 68 11 info@laviecatering.nl

Event Catering

 

Event Catering

 

Event Catering

 

Event Catering

Heeft u als organisatie iets te vieren? Dan bent u bij LaVie op het juiste adres! LaVie Catering verstaat als geen ander de kunst om het zakelijke en het genieten te verenigen. Wij vertalen uw verhaal naar een origineel totaalconcept en nemen u vanaf het begin mee in de beleving.

Of ons culinaire product nu geserveerd wordt op een bedrijfsfeest of product presentatie, in een formele of informele setting, wij zorgen dat het food altijd on point is.

Wenst u een totaal organisatie van uw evenement? Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met LaVie zorgen zij ervoor uw verhaal op de juiste manier verteld wordt en uw medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.

Door de totale ontzorging zorgen onze professionele medewerkers ervoor dat u tijdens uw eigen evenement niets anders hoeft te doen dan genieten!

Wij verzorgen uw evenement graag op een van onze ‘externe’ locaties, maar uw eigen bedrijf zelf kan uitermate geschikt zijn. Een afspraak is zo gemaakt! Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder ziet u een aantal cases wat LaVie voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u met een ander soort evenement of private catering ook bij ons terecht. Wij zijn graag in beweging en lopen niet weg van een nieuwe uitdaging!

B2B events

Op zoek naar een cateraar die uw event laat (s)maken? LaVie staat voor u klaar! Heeft u een opkomend jubileum te vieren, de opening van uw nieuwe pand of wilt u juist extra waardering tonen naar uw personeel? Wij zorgen ervoor dat uw verhaal op de juiste manier verteld wordt, door middel van het food, aankleding en sfeer.

Sitting dinner

Een goed gedekte tafels roept uw gasten zelf aan tafel! Voor ons in de omgeving waar het diner plaatst vindt net zo belangrijk als het culinair zelf. Daarom besteden wij veel aandacht aan de aankleding van de locatie. Hierdoor weet u dat alles klopt en hoeven u en uw gasten niets anders te doen dan genieten. Onze culinaire gastheren en gastvrouwen zorgen dat u en uw gasten in de watten gelegd wordt! Eigentijdse gerechten voeren de boventoon.

Next Level Festival Catering

Struinend langs de foodtrucks, eettentjes en smaakvolle kraampjes genieten van de ruime keuze. Kiezen voor een lekkere groene smoothie, zoals u die nog nooit heeft gehad. Of juist ontspannen wachten op een burger, die wordt bereid door een stoere kok met leren schort. Dat is Next Level Festival Catering door de ogen van LaVie.

Product presentatie

Een nieuw product of een nieuwe dienst? Op eigen locatie of juist tijdens een beurs? Dan wilt u uw gasten kunnen voorzien van een hapje en een drankje. LaVie ontzorgt u graag zodat u tijdens een product presentatie ook daadwerkelijk aandacht kan besteden aan uw gasten. Niet alleen het culinair en de beverages zijn in stijl van uw verhaal, ook de aankleding is aan te passen aan uw presentatie of beurs.