.et_pb_slide { height: 100vh; }

Concepten

by LaVie Catering

Concepten

by LaVie Catering

Concepten

by LaVie Catering

Storytelling by Food

Stilstaan? Dat kennen we bij LaVie niet. Ons R&D-team is dagelijks op zoek naar inspiratie. Ze bezoeken evenementen, volgen (branche)nieuws op de voet en struinen internet af langs foodblogs en social media. Werkelijk alle wetenswaardigheden die ze tegenkomen worden opgeslagen. Op deze manier komt men tot nieuwe inzichten. Zo hebben wij al jaren oog voor maatschappelijke trends als gezonde voeding, biologische ingrediënten en transparantie.

Juist door keer op keer weer met nieuwe achtergrondinformatie naar die trends te kijken, blijven wij innovatief en verrassend. Zo kunnen wij – als Storyteller by Food – een trend perfect vertalen. Op onze website ontdekt u een aantal voorbeelden van deze werkwijze.

Concept: Frites de Luxe

Frietjes zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Met een krokante buitenkant en een fluweelzachte binnenkant is de gefrituurde aardappel het ultieme snackfood. Wij hebben het ‘gewone frietje’ in een nieuw jasje gestoken en noemen het Frites de Luxe. Een concept met drie verrassende smaakcombinaties. Denk aan Vlaams stoofvlees, Babi pangang of een vegetarische optie met paddenstoelen en truffelmayonaise.

Concept: Popped, Pulled & Puffed

Waar u bij outdoor cooking misschien denkt aan een traditionele barbecue of smoker, gaat LaVie Catering een stapje verder. Wij maken gebruik van de natuur, door bijvoorbeeld verschillende soorten hout te gebruiken om te grillen en roken. Iedere houtsoort geeft zijn eigen authentieke smaak aan het gerecht.

Concept: La Dolce Vita

Wie geniet er niet van de gedachte weg te zwijmelen met een glas goede wijn op een ligstoel op het Toscaanse platteland?

Met La Dolce Vita komt de authentieke Italiaanse keuken naar u toe! Wat telt is de beleving, de echte smaken en de herkenbaarheid. Pizza’s on the spot bereiden in een houtgestookte oven, salades vers van het land en de meest fantastische hammen en crostini’s.

Concept: Cook & Move

LaVie Catering maakt u door middel van het Cook & Move concept op een leuke manier bewust van gezonde voeding, maar laat bovenal zien dat gezonde gerechten ook ontzettend lekker kunnen zijn. Gezond en verantwoord genieten!

De gerechten van Cook & Move zijn voor iedereen bereikbaar en dragen bij aan het behalen van topprestaties. Zo blijft u in staat om de uitdagingen van de dag aan te kunnen gaan en tegelijkertijd te kunnen genieten.

Cook & Move is er speciaal voor de bewuste levensgenieter!

Concept: La Vida Loca

Tapas zijn misschien wel de bekendste en populairste gerechtjes uit de Spaanse keuken. Hoe de tapas in Spanje zijn ontstaan, weten zelfs echte Spanjaarden niet. Bekend is wel dat de oorsprong ervan in het zuiden van Spanje ligt waar men op een glas sherry een plakje ham of worst legde om de vliegen en wespen uit het glas te houden. Tegenwoordig staan de tapas bekend om hun culinaire belevenis. Ons La Vida Loca concept bestaat uit heerlijke Spanish lifestyle gerechten.
Voor het La Vida Loca zijn verschillende gerechtjes ontwikkeld die allen in de Spaanse sferen bevinden.

Een feest of evenement op de planning?

Een feest of evenement op de planning?