• ONZE CATERING CONCEPTEN

ONZE CATERING CONCEPTEN

Voor ieder vraagstuk heeft LaVie Catering een passende oplossing, welke we graag, samen met u, vertalen naar de perfecte partij.

Heeft u een speciale wens, bijzondere droom of wild idee? Naast onze bestaande concepten zijn er nog legio mogelijkheden, waarbij we in overleg met u, altijd open staan voor een stuk maatwerk!

LA DOLCE VITA

LA DOLCE VITA

Wie geniet er niet van de gedachte weg te zwijmelen met een glas goede wijn op een ligstoel op het Toscaanse platteland?

Met La Dolce Vita komt de authentieke Italiaanse keuken naar u toe! Wat telt is de beleving, de echte smaken en de herkenbaarheid. Pizza’s on the spot bereiden in een houtgestookte oven, salades vers van het land en de meest fantastische hammen en crostini’s.

LAVIE TERRA

LAVIE TERRA CATERING

‘Terra’, oftewel ‘aarde’ staat voor een samenwerking tussen regionale producten en een bewuste keuze voor biologisch. Producten waarbij versheid, duurzaamheid, gezondheid en smaakvol genieten centraal staan. Producten die tot stand zijn gekomen met passie voor de natuur en dierenwelzijn en dichtbij u als consument staan.

Binnen het culinaire concept LaVie Terra maken wij gerechten en creëren een totaalbeleving voor gasten die heerlijk eten, echte smaak en duurzaamheid waarderen.

COOK & MOVE

COOK & MOVE

LaVie Catering maakt u door middel van het Cook & Move concept op een leuke manier bewust van gezonde voeding, maar laat bovenal zien dat gezonde gerechten ook ontzettend lekker kunnen zijn. Gezond en verantwoord genieten!

 De gerechten van Cook & Move zijn voor iedereen bereikbaar en dragen bij aan het behalen van topprestaties. Zo blijft u in staat om de uitdagingen van de dag aan te kunnen gaan en tegelijkertijd te kunnen genieten.

Cook & Move is er speciaal voor de bewuste levensgenieter!

LAVIE STREETFOOD

LAVIE STREETFOOD

 Streetfood bestaat eigenlijk al jaren. Iedereen heeft wel eens een Italiaanse ijskar, een hotdog- of frietkraam zien staan.

Wij bieden uw gasten een nieuwe beleving op dit gebied! Vanuit onze unieke uitgiftepunten, presenteren we een wisselende, verfrissende mix van kwalitatief homemade streetfood.

Huur bijvoorbeeld onze veldkeuken, handgemaakt door onze eigen Gerard Kerkhoff en onder andere uitgerust met een Black Bastard en een mega wokbrander! Ook onze industriële trolleys zorgen voor een bont gezelschap van stoere, mobiele keukens die ieder “straatbeeld” opvrolijken.

Duurzaamheid, ambacht en creativiteit staan centraal in de bereiding en presentatie van het eten.
Paella, pulled pork, pasta uit de Parmezaanse kaas of toch liever onze hotdog 2.0.?

Laat het ons weten en wij maken graag een voorstel op maat voor u!

LA VIDA LOCA

LA VIDA LOCA

“ Tapas zijn misschien wel de bekendste en populairste gerechtjes uit de Spaanse keuken. Hoe de tapas in Spanje zijn ontstaan, weten zelfs echte Spanjaarden niet. Bekend is wel dat de oorsprong ervan in het zuiden van Spanje ligt waar men op een glas sherry een plakje ham of worst legde om de vliegen en wespen uit het glas te houden. Tegen¬woordig staan de tapas bekend om hun culinaire belevenis. Ons La Vida Loca concept bestaat uit heerlijke Spanish lifestyle gerechten. “
Voor het La Vida Loca zijn verschillende gerechtjes ontwikkeld die alle in de Spaanse sferen bevinden

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wilt u gebruik maken van een van onze concepten, of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op!

Heeft u een ander idee of een bijzondere wens voor uw partij?
Geen probleem, naast onze bestaande concepten gaan wij ook een stuk maatwerk niet uit de weg!
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!