• ONZE LOCATIES

ONZE LOCATIES

Bent u op zoek naar een stijlvolle, inspirerende locatie voor uw evenement of partij? LaVie Catering werkt met verschillende locaties door heel Nederland om samen te zorgen voor de perfecte partij in een gastvrije en sfeervolle ambiance!

HANGAR01

Bosschenhoofd

HANGAR01

Gelegen op het terrein van Breda International Airport bevindt zich de unieke locatie HANGAR 01. In de 360º glazen brasserie & lounge is het mogelijk om te genieten van een heerlijke borrel, lunch of diner met een prachtig uitzicht over het vliegveld. Ook beschikt HANGAR 01 over een ruim terras waar de zon de hele dag verwelkomd wordt.

De gezellige ambiance op een fantastische locatie maken HANGAR 01 voor elke gast een fantastische bestemming!

AFRIKA MUSEUM

Berg en Dal

AFRIKA MUSEUM

Erg bijzonder: vergaderen of het geven van een feest in Afrikaanse sferen. Het Afrika Museum biedt daarvoor de ultieme mogelijkheid! Het museum biedt zijn gasten een kijkje in de wondere wereld van Afrika en beschikt tevens over diverse zalen, een auditorium en diverse vergaderruimtes welke gebruikt kunnen worden voor onder andere congressen, recepties, zakelijke bijeenkomsten en feesten.

Het Afrika Museum is een magnifieke locatie welke zich bij uitstek leent voor het organiseren van bijzondere gelegenheden op een hoog niveau.

EBBEN INSPYRIUM

Cuijk

EBBEN INSPYRIUM

Ebben Inspyrium in Cuijk is een unieke, groene locatie voor evenementen, congressen, seminars, beurzen, workshops en culturele events. De sfeervolle en multifunctionele ruimten in het Ebben Inspyrium lenen zich uitstekend voor de ontvangst van groepen van 10 tot 5000 personen, waarbij groenbeleving en duurzaamheid voorop staan.

Direct al bij aankomst wanen uw gasten zich in een groene oase van karakteristieke bomen en innovatieve gevelbegroeiing. Rondom en op het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, terwijl binnen de toepassing van levendige materialen als hout, sedum en Cortenstaal het natuurlijke karakter onderstreept.

Uniek zijn de maar liefst 1.400 m² tellende daktuinen met fruitbomen, kruiden, fruitdragende heesters en groene wanden van frambozen, druiven, bramen en kiwi’s. Daar vinden uw gasten een ontspannende setting om even bij te praten en te genieten van het fantastische uitzicht over de landelijke omgeving.

STEVENSKERK

Nijmegen

STEVENSKERK

Op de Hundisburg, midden in het historisch hart van Nijmegen, vindt u de grootste en oudste kerk van de stad: de Stevenskerk. Gebouwd in laatgotische stijl met prachtige hoge plafonds en imposant grote kroonluchters; een stijlvolle locatie voor een onvergetelijke partij. De verschillende unieke ruimten in de kerk bieden tal van mogelijkheden voor uw event. Van groot en indrukwekkend tot klein en intiem.

SCHOUWBURG AMPHION

Doetinchem

SCHOUWBURG AMPHION

Bent u op zoek naar een bijzonder decor voor uw event of meeting? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Schouwburg Amphion in Doetinchem. Het modern vormgegeven pand met strak maar sfeervol interieur biedt een warme en gastvrije ambiance. De verschillende theaterzalen en foyers bieden mogelijkheden voor evenementen van 50 tot 1600 personen.

MUSEUM HET VALKHOF

Nijmegen

MUSEUM HET VALKHOF

Gelegen aan het Valkhofpark in Nijmegen bevindt zich een plek waar cultuur, architectuur en natuur samen komen: Museum Het Valkhof. Het modern vormgegeven, stijlvolle pand leent zich uitstekend als locatie voor uw partij. Het hippe, sfeervolle museumcafé biedt een ruim aantal zitplaatsen en beschikt daarnaast over prachtig terras onder de kastanjebomen, met uitzicht over de beeldentuin.

PORSCHE CENTRUM GELDERLAND

Heteren

PORSCHE CENTRUM GELDERLAND

Centraal gelegen in Nederland vindt u, in een prachtig en ruim opgezet pand, Porsche Centrum Gelderland. U komt bij ons in “de wereld van Porsche” en beleeft een tocht door de rijke geschiedenis van Porsche, de nieuwste modellen en de mooiste Porsche Occasions worden gepresenteerd in een presentatiehal. Maar ook voor originele Drivers Collection by Porsche Design en de meest bijzondere evenementen bent u bij Porsche Centrum Gelderland aan het juiste adres.

TIVOLIVREDENBURG

Utrecht

TIVOLIVREDENBURG

Gelegen in het hart van Utrecht ligt de ‘muzikale stad-in-een-stad’ genaamd TivoliVredenburg. Met vijf unieke zalen, ieder ontworpen door een andere architect van wereldfaam, en legio aan voorzieningen is dit een prachtige, multifunctionele locatie voor uw event. Van congressen, symposia en concerten tot bedrijfsfeesten, kickoff events en productpresentaties.

THE HOSPITALITY CLUB

Rotterdam

THE HOSPITALITY CLUB

Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar grenzeloze liefde voor hospitality aan toe.

Aan de capaciteiten van uw team werken, een nieuw product presenteren, een jubileum vieren, uw particuliere feest vieren of trouwen? Dat kan in The Hospitality Club!

En dat op één van de mooiste locaties van Rotterdam: in drie aaneengeschakelde, oude pakhuizen in het ‘Westelijk Handelsterrein’. De oorspronkelijke houten vloeren, oude klinkers en het robuste houten balkenplafond in combinatie met de eigentijdse, sfeervolle inrichting geven de ruimte een heel eigen karakter. De naastgelegen Zweedse Tuin is de verborgen parel van het terrein en maakt van The Hospitality Club een totaalbeleving voor elke gelegenheid.A

DE LINDENBERG

Nijmegen

DE LINDENBERG

Centraal gelegen naast het Valkhofpark en de Valkhofkapel, met prachtig uitzicht over de Waal en Waalbrug, biedt de Valkhofzaal van de Lindenberg dé locatie voor uw receptie, diner en/of feest. In deze sfeervolle, kunstzinnig aangeklede zaal gaat u met een knipoog terug in de tijd.

GUESTHOUSE DE HEIDE

Oeffelt

GUESTHOUSE DE HEIDE

Voor uitgebreide bedrijfsfeesten, huwelijken of kleinschalige MT-sessies kunt u bij Guesthouse de Heide terecht. Vanwege het kleinschalige karakter van de locatie en de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaren zijn de mogelijkheden groot.

Bedrijfsfeesten, teambuildingsessies, workshops, sprekers, met of zonder overnachting, het kan allemaal! Wanneer u een bedrijfsfeest of huwelijk wilt houden bij Guesthouse de Heide dan is de gehele locatie voor u privé. U kunt gebruik maken van de hele tuin en van de veranda, maar ook de conferentieruimte en de biljartkamer zijn voor u en uw gasten beschikbaar.