.et_pb_slide { height: 100vh; }

Ons nieuwste magazine + download

Vol trots presenteren wij ons tweede magazine! Waar we in de eerste editie, onszelf opnieuw presenteerde, draait het in de tweede editie om inspiratie, concepten en trends. In een periode van 2 jaar zijn we druk bezig geweest met het (door)ontwikkelen van concepten. Concepten als ‘Thrill & Grill’, ‘Little Italy’ en ‘Mexican Food’ doen het al goed op evenementen en feesten.

Shared dinner tijdens jouw bruiloft

 Trends en ontwikkelingen

Dat de wereld van food niet stil staat is vooral nu te merken. Ontwikkelingen vliegen je om de oren en nieuwe stromingen volgen elkaar in rap tempo op. Waar vegan of plantaardig een paar jaar terug nog een kleine doelgroep had is met momenteel booming. Ook wij merken dat naast vegetarische opties er langzaamaan steeds meer vraag is naar vegan. Nu nog de vraag of we met een populaire trend te maken hebben of dat het blijvende gewoonte wordt?

Trends en ontwikkelingen 2019

Mogelijkheden van een sitting of walking dinner

Wanneer je een iets te vieren hebt kan je kiezen voor een diner. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor en deze lees je terug in ons magazine! Daarnaast lees je over diverse opties voor food & beverages tijdens een congres, seminar of beurs.

Do it yourself tijdens jouw bruiloft

Meer artikelen dan ooit

Naast de laatste ontwikkelingen en onze concepten lees je ook twee artikelen die eerder op Events.nl verschenen. Het eerste artikel gaat over de nieuwe koers die LaVie vaart en het tweede artikel neemt je mee naar onze evenementen evenementenlocatie Hangar01 waar wij een feestelijk evenement verzrogde. De smakelijke foto’s van EventPixels en Kim Brugman door ons magazine heen zorgen voor instant trek! Ben jij al benieuwd geworden? Onze laatste editie download je via onderstaand formulier!

Natuurlijk blijven we niet stil zitten! De voorbereidingen voor een nieuw magazine zijn al in volle gang. Wij zoeken dagelijks naar inspiratie waar wij op in kunnen spelen. Zijn er onderwerpen waar jij in ons nieuwste magazine over wil lezen?

Binnenkort een evenement op de planning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze salesmanager. Dan neemt hij meteen een fysiek exemplaar van ons magazine mee.

 

 

Een evenement op de planning?

er is meer…

De opkomst van alcoholvrije drinks

De opkomst van alcoholvrije drinks. Dat niet alleen eten onderhevig is aan trends zien we dit jaar meer terug dan voorheen. Er is bijna geen producent van bier die geen alcoholvrije- of laag in alcohol bier in zijn assortiment heeft. En dan praten we niet over een...

Lees meer

10 fun facts over bier

10 fun facts over bier Vandaag is het de dag van het bier. Deze dag komt oorspronkelijk uit de VS, waar na een periode van 13 jaar in 1933 weer bier (alcohol) gedronken mag worden. Wij zeggen een goed moment om dit te vieren, met een biertje en deze 10 fun facts!...

Lees meer

Culinaire bruiloft trends van 2019

De culinaire bruilofttrends van 2019 Gaan jullie dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Je bent vast al druk bezig om alles te regelen voor jullie grote dag. Om jou te inspireren zetten wij de laatste trends op het gebied van eten en drinken op een rij. Eten en drinken is...

Lees meer