Live cooking BBQ by LaVie.

Kom genieten van een smakelijke reis bij LaVie, waar onze chef-kok meesterlijk gerechten bereidt rechtstreeks vanaf de sissende BBQ. Met onze prachtige ronde grill heeft de chef alle vrijheid om zijn culinaire kunsten te tonen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Laat je verrassen door de heerlijke aroma’s en smaken terwijl je geniet van de levendige ambiance. Het is niet zomaar een BBQ…

Starters

LaVie

*Hartige poffertjes met gerookte zalm en furikakekruiden

*Spiesjes met dadel en spek

*Overige starters die passen bij jullie live cooking BBQ

Hoofdgerechten

LaVie

*Scampie spies met Italiaanse panzanelle salade

*Gerookte zalm met groene asperges, roseval en hollandaise saus

*Mini hamburger op een brioche broodje met rucola en hamburgersaus

*Churrasco runderlende met patata bravas en een salsa met tomaat-koriander

Desserts

LaVie

*BBQ style dessert van aardbeien, suiker, likeur en naar keuze lobbige limoenroom.

*Overige desserts die passen bij jullie live cooking BBQ

BBQ op maat

Jouw BBQ naar een hoger niveau tillen met Live Cooking. Onze BBQ’s zijn inclusief deskundig personeel dat gedurende 2 uur tot jullie beschikking staat, om ervoor te zorgen dat elk moment perfect wordt verzorgd.

Wil je de ervaring compleet maken? Uitbreiding met een drankenarrangement behoort tot de mogelijkheden, zodat je kunt proosten op het succes van jouw bijeenkomst. Laat ons jouw BBQ omtoveren tot een onvergetelijke gelegenheid, waar elk detail met zorg wordt behandeld.

garnalenspies - catering

BBQ by LaVie Catering

“It’s not just food. It’s a lifestyle.”

Stap binnen in onze wereld van ongekende smaak en geniet van een BBQ-ervaring die al je verwachtingen zal overtreffen. Bij LaVie Catering doen we er alles aan om jou en je gasten te verrassen, te verwennen en te inspireren met elke hap die je neemt.

Creativiteit

Bij LaVie gaan we verder dan alleen een barbecue-ervaring door creativiteit toe te voegen aan onze live cooking BBQ. Onze chef-koks combineren grillen met innovatieve smaken en verfijnde presentatie, met verse ingrediënten en interactie met de gasten. We streven naar een levendige sfeer die gasten inspireert en betrekt bij het culinaire avontuur, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die de zintuigen prikkelt en gasten uitnodigt om te genieten van het moment.

Maatwerk

Maatwerk is de kern van onze live cooking BBQ-ervaringen, waarbij elke barbecue uniek is en op maat wordt gemaakt om te voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. We luisteren naar de visie van onze klanten en passen ons menu aan om aan hun behoeften te voldoen, inclusief speciale dieetwensen en allergieën. Ons doel is om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren die perfect past bij elke gelegenheid, met unieke smaken en presentaties die de verwachtingen overtreffen.

Waar rook is, is Lavie Catering – jouw partner in BBQ-genot.