Bedrijfsevenement organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren? Hieronder lees je alle informatie die u nodig hebt. Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komt veel kijken. Maar het feit dat u uw medewerkers, collega’s of relaties een unieke ervaring wilt bezorgen moet uiteraard centraal staan.

LaVie catering kan u als geen ander begeleiden en/of ontzorgen bij het organiseren van een bedrijfsevenement. Lees hieronder het stappenplan voor een succesvol bedrijfsevenement .

Eerst inspirtatie op doen voor een bedrijfsevenement? Klik hier.

Checklist bedrijfsevenement organiseren

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK BEDRIJFSEVENEMENT

Waar moet je op letten?

✅ Bepaal het doel van uw bedrijfsevenement. Hierbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen: Bedanken – belonen – motiveren – draagvlak creëren – informatie uitwisselen – zaken – teambuilding – loyaliteit vergroten – introductie nieuw product of de opening van een nieuw bedrijfspand.

✅ Bepaal uw doelgroep? Voor wie organiseert u het bedrijfsevenement. Welke belangen hebben uw gasten bij het evenement? Hoe staan ze tegenover jouw onderneming?

✅ Communicatie. Om no-shows te voorkomen is communicatie erg belangrijk. Informeer uw gasten tijdig voor het bedrijfsevenement. Ook de communicatie met externe partijen is belangrijk. ‘Organisatie is communicatie’.

✅ Programma en draaiboek. Om een bedrijfsevenement soepel te laten verlopen is het uitermate belangrijk dat je een goed programma opstelt en alles vast legt in een draaiboek. De locatie – het geluid – entertainment – gasten – catering – tijden – vergunningen – parkeermogelijkheden – een tijdschema en overige zaken.

Bedrijfsevenement organiseren met LaVie Catering

LaVie Catering laat uw verhaal smaken.

LaVie Catering helpt u graag verder. Natuurlijk moeten we wel bij elkaar passen.

✅ U wilt collega’s, medewerkers, relaties of partners een unieke evenement bezorgen.

✅ Het bedrijfsevenement is voor minimaal 50 gasten.

✅ U wilt uw gasten verrassen en wilt geen standaard bedrijfsuitje met een lopend buffet.

✅ Het bedrijfsevenement moet bij de belevingswereld van uw gasten passen.

✅ uw gasten vinden het leuk om verschillende soorten eten & drinken te proeven.

✅ u wilt een ongedwongen setting die zich ook leent voor entertainment, sprekers, en workshops.

Is uw antwoord op een of meer van de stellingen hierboven ja? Neem contact met ons op dan gaan we samen jouw bedrijfsevenement organiseren.