Evenement-Catering-Lavie-persooneelsfeest

Al 28 jaar verzorgt LaVie Catering de culinaire invulling van food & drinks voor zakelijke & particuliere evenementen.

Door de jaren heen hebben we veel trends zien ontstaan.

De organisatie van een festival van klanten en medewerkers! Het is een trend die met storm ook de zakelijke markt verovert. Door de authentieke en ongedwongen sfeer ontstaat er een plek waar jij en je gasten energie van krijgen, waar verbindingen ontstaan en waar inspiratie volop aanwezig is. Daarom is het dé perfecte setting voor een bedrijfsfeest. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden in sfeer en stijl. Het grootste contrast zit hem in of het een feest is of voor een netwerk-/informatief event. Toch leent de festivalstijl zich voor beide settings.

Bedrijfsfestival voor medewerkers & relaties

Organiseer je een opening, een jubileum of een personeelsfeest? Dan is een festival toch echt ‘the way to go’ in 2021. Festivals zijn hot en passen goed in het belevingswereld van je medewerkers en relaties. Het is de perfecte setting om op een relaxte manier jouw gasten een hele gezellige ongedwongen dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten!

‘Bedrijfsnetwerkfestival’

Ook voor netwerkevents of informatieve bijeenkomsten voor grote groepen leent een bedrijfsfestival zich uitstekend als decor! Met mooie tenten kun je sfeervolle presentatieruimtes creëren die inspireren en een centraal food & drinks plein met heerlijke diverse snacks en drankjes waar alle gasten elkaar kunnen treffen. Een mooie reden voor je gasten om op die lekkere zomerdag toch naar je event te komen.

Past een bedrijfsfestival ook bij jullie?

Laat je adviseren door de specialist!