De catering showcases van LaVie

Met bijna 30 jaar aan ervaring heeft LaVie Catering zo ongeveer alles wel meegemaakt op het gebied van evenementencatering. Door onze expertise te combineren met de laatste trends, ontwikkelen we hedendaagse concepten. Doordat we met onze klanten in gesprek gaan over het verhaal achter het evenement zijn onze oplossingen tevens altijd volledig op maat.

LaVie Catering laat je verhaal smaken!

Ben je benieuwd wat LaVie Catering je kan bieden? Wil je weten hoe wij te werk gaan? Loop door onze showcases en doe alvast inspiratie op!

Altijd vrijblijvend advies

Showcases van onze zakelijke klanten vind je hier

Borrelboxen-LaVie-Catering

Diner- en borrelboxen voor Olam Cocoa

Opdrachtgever: Olam Cocoa
Soort event: Diner- en borrelboxen voor alle medewerkers

Voor Olam Cocoa heeft LaVie Catering diner- en borrelboxen verzorgd die per post bij alle medewerkers zijn bezorgd. Om alle medewerkers een hart onder de riem te steken en ze extra te bedanken voor hun werkzaamheden tijdens de gekke/bijzondere periode in 2020.

Evenement-Catering-Golfbaan-Het-Rijk-van-Nijmegen-LaVie-Catering-Business-event

Baancatering event Golfbaan het Rijk van Nijmegen

Opdrachtgever: Business Club Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Soort event: Business golfevent met baancatering.

Voor de Business Club van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen verzorgden wij baancatering voor 100 personen. Tussen 12.00 en 17.00 waren er steeds groepjes van vier die genoten van een wijntje uit onze wijnbar, een zakje charcuterie met onder andere Coppa di Parma en Mortadella en van een mini burger gegrild op een Green Egg.

lavie-1.5meter-event-bbq-PMgroup-01

PM Group 1,5 meter lunch-event

Opdrachtgever: PM Group
Soort event: 1.5 meter BBQ Lunch
Een anderhalve meter-evenement organiseren?

Bij PM Group organiseerden wij een lunch-BBQ voor 280 personen op een veilige en verantwoorde manier. Tussen 12.00 en 14.00 kwamen er steeds groepen van maximaal 70 personen om op het buitenterrein te genieten van een zomerbarbecue. Het ziet er écht wel anders uit dan anders, maar als we op deze manier een evenement neer mogen en kunnen zetten dan doen we dat natuurlijk!

Overzicht-sitting-dinner-Lukkie-theater

Sitting Dinner bestuursleden Bouwend Nederland

Opdrachtgever: ROEM Events
Soort event: Sitting Dinner.

Een sitting dinner voor de bestuursleden van Bouwend Nederland.

Showcase-Porsche-LaVie-Catering

Introducties Porsche Modellen

Opdrachtgever: Porsche Centrum Gelderland.
Soort event: LaVie Catering verzorgde catering tijdens introducties van nieuwe Porsche modellen.

Al meerdere malen verzorgde LaVie Catering dranken, hapjes en culinaire menu’s tijdens introductiedagen van de nieuwe Porsches, rally’s, bij een ladies night en tijdens overige auto-evenementen voor Porsche Centrum Gelderland.

Kruitbosch productpresentatie

Opdrachtgever: Kruitbosch
Soort event: LaVie Catering verzorgde een sfeervol cateringpaviljoen op deze tweedaagse productpresentatie.

Gevestigd in Zwolle is Kruitbosch de partner voor tweewielers in Nederland, België en Duitsland. Het familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de fietsbranche. Tijdens het driedaagse Kruitbosch Bike Event werden alle nieuwe fietsen, accessoires en diensten voor het nieuwe seizoen onthuld. Dit jaar voor het eerst in het Inspyrium te Cuijk. LaVie zorgde twee dagen lang op het catering paviljoen dat alle exposanten en gasten voorzien werden. Locatie: Ebben Inspyrium.

Evenement-catering-haven-Rotterdam-LaVie-Catering

Dag- en avondlocaties haven Rotterdam

Opdrachtgever: Eventz in samenwerking met logistiek dienstverlener haven Rotterdam
Soort event: Event op 4 verschillende daglocaties en een avondlocatie voor ruim 1000 gasten.

Gelegenheid: Familiefeest voor medewerkers i.s.m. Eventz.

Het doel van dit event was, dat de medewerkers aan hun familieleden konden laten zien waar zij werken. Na de vermakelijke bezoeken aan de verschillende locaties was er een spetterend feest op het gigantische grasveld, voor het hoofdkantoor. Foodtrucks, thematische inrichting en styling, een circustent van bijna 2000m2 en op alle themapleinen voor iedereen passende drankjes en culinaire items in overvloed aanwezig. Een feest om nooit te vergeten.

Filmpje van Eventz:

https://www.youtube.com/watch?v=whfjuYji550

Catering-evenement-opening-vaarseizoen-eventcatering-Lavie

Catering vanaf een aangelegd skûtsje bij een sluis in Lelystad

Opdrachtgever: Wajer Yachts
Soort event: Opening van het vaarseizoen.

De 180 gasten werden eerst in Friesland ontvangen met Friese lekkernijen, waarna ze met een gepersonaliseerd lunchpakketje met de jachten vertrokken richting Lelystad. Lavie heeft de gasten vanaf het skûtsje voorzien van een heerlijk warm lunchitem op het water.

Diner-in-een-kerk-evenementen-catering-LaVie-Nijmegen

Kerkdiners in verschillende kerken

Opdrachtgever: Verschillende organisaties en bedrijven
Soort event: Sitting dinner, productpresentaties, bedrijfsfeesten.

Bij het geven van een diner wordt er vaak gezocht naar meer voor de hand liggende en/of bekende evenementenlocaties.
De optie om een diner in een kerk te geven ligt wat minder voor de hand. Toch bieden veel kerken de mogelijkheid om er een event te organiseren.

Zo hebben wij door de jaren heen in veel verschillende kerken borrels en diners verzorgd. Onder andere in de Sint Stevenskerk Nijmegen, DePetrus te Vught, Grote Kerk te Naarden en de St Laurenskerk te Alkmaar. Super mooie stijlvolle locaties om een diner te geven.

Event-catering-indoor-food-festival

Indoor Food Festival Volkswagen

Opdrachtgever: Volkswagen
Soort event: Indoor Food Festival.

In samenwerking met BINK evenementen hebben wij een tweedaags Indoor Food Festival georganiseerd. De 1e dag voor 1000 gasten, de 2e dag voor 2500 gasten. 70 jarig bestaan Volkswagen. Locatie: Werkspoorkathedraal Utrecht.

Evenement-Catering-LaVie-Indoor-beursevent-beurscatering

Beurscatering

Opdrachtgever: Verschillende bedrijven en organisaties door heel Nederland
Soort event: Beurscatering.

Nationaal en internationaal hebben wij ervaring in beurscatering. Van de “Masters of Luxury” in de RAI in Amsterdam tot Best of Events beurs te Dortmund. Maar ook bij meer kleinschalige beurzen komen wij graag!

Evenement-Catering-Kerstviering-Lavie-Catering

Kerstviering in winterthema

Opdrachtgever: Fruity Line
Soort event: Kerstviering in winterthema.

LaVie voorziet niet alleen in dranken en food, maar ook in de totaalorganisatie van je evenement. Zo hebben wij voor dé trendsetter in cold pressed dranken een gethemasiteerd kerstfeest mogen realiseren voor hun 450 medewerkers. Inclusief grote tent, entertainment en styling.

“Wij heten jouw gasten warm welkom op uw eigen Winterfair! Al direct bij aankomst branden de vuurschalen buiten, waar de kids marshmallow sticks kunnen smelten boven het vuur! Vervolgens staan onze gastvrije medewerkers klaar met glühwein, hot choc en heerlijke oliebollen, gepresenteerd vanaf een mega etagère op een grote bakfiets!

Op de veranda van de grote tent hebben wij twee grote lounge eilanden gecreëerd met in het midden een echte kerstboom met witte sneeuw en lampjes. Eenmaal binnen in de tent waant u zich in een knusse Winterse ambiance. Een mooie combinatie van ons warme Woodz meubilair (hoog- en laag) gecombineerd met wit. Daarbij witte accenten in de styling, zoals kaarsen in witte potjes en mini kerstboompjes met sneeuw op tafel. Maar ook schommelstoelen en authentieke picknickbanken ontbreken niet aan de inrichting!

Er zijn twee complete bars met achterwand en speciale “bar / X-mas verlichting” waar wij dranken uit ons assortiment vanaf serveren, evenals vanaf receptieplateaus. Tevens hebben wij een Winterfair foodmarket gecreëerd, waar uw gasten terecht kunnen voor een proeverij aan winterse gerechtjes bij diverse fraai gedecoreerde uitgiftepunten.

Ook aan de kids is gedacht. Voor hen presenteren wij speciaal hotdogs en ook zij krijgen een grote puntzak friet. De avond wordt afgesloten met winterse suikerwafels die uw gasten zelf kunnen (laten) toppen met diverse lekkernijen.

Een Winterfair is niet compleet zonder vertier! Ook hieraan is gedacht! Er wordt een ijsbaan gelegd zodat de kleinste gasten terecht om hun schaatskunsten te vertonen! Tevens wordt er een knutselhoek met begeleiding gerealiseerd voor de kids!”

Event-Catering-Sail-Evenementen-Catering-LaVie

Volvo Ocean Races

Opdrachtgever: VTTI
Soort event: Walking Lunch

Voor de Volvo Ocean races (Sail) hebben wij een walking lunch en cocktails geserveerd voor 75 personen aan boord van een jacht.

Diner-tussen-het-vee-catering-op-locatie

Diner tussen het vee

Locatie: Landgoed Heerlijkheid Leur en mogelijk op allerlei weilanden en boerderijen
Soort event: Diner tussen het Vee.

Klinkt een diner tussen het vee je als muziek in de oren? Heerlijk in the outdoors en tussen de dieren en gewassen? Dat snappen we! Wij denken graag met je mee in mogelijkheden om jouw event of jubilieum op de boerderij te vieren!

EEN EVENEMENT OF FEEST OP DE PLANNING?

We nemen ook graag de tijd om je persoonlijk meer te vertellen over deze showcases en een passende oplossing voor jouw evenement of feest te vinden. Laat je gegevens achter dan nemen we contact met je op en plannen we iets in

Contact opnemen