De catering showcases van LaVie

LaVie Catering laat je verhaal smaken!

Evenement-Catering-Golfbaan-Het-Rijk-van-Nijmegen-LaVie-Catering-Business-event

Baancatering event Golfbaan het Rijk van Nijmegen

Voor de Business Club van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen verzorgden wij baancatering voor 100 personen. Tussen 12.00 en 17.00 waren er steeds groepjes van vier die genoten van een wijntje uit onze wijnbar, een zakje charcuterie met onder andere Coppa di Parma en Mortadella en van een mini burger gegrild op een Green Egg.

Overzicht-sitting-dinner-Lukkie-theater

Sitting Dinner bestuursleden Bouwend Nederland

Een sitting dinner voor de bestuursleden van Bouwend Nederland.

Showcase-Porsche-LaVie-Catering

Introducties Porsche Modellen

Al meerdere malen verzorgde LaVie Catering dranken, hapjes en culinaire menu’s tijdens introductiedagen van de nieuwe Porsches, rally’s, bij een ladies night en tijdens overige auto-evenementen voor Porsche Centrum Gelderland.

Bedrijfsevenement organiseren op locatie

Kruitbosch productpresentatie

Gevestigd in Zwolle is Kruitbosch de partner voor tweewielers in Nederland, België en Duitsland. Het familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de fietsbranche. Tijdens het driedaagse Kruitbosch Bike Event werden alle nieuwe fietsen, accessoires en diensten voor het nieuwe seizoen onthuld. Dit jaar voor het eerst in het Inspyrium te Cuijk. LaVie zorgde twee dagen lang op het catering paviljoen dat alle exposanten en gasten voorzien werden. Locatie: Ebben Inspyrium.

Evenement-catering-haven-Rotterdam-LaVie-Catering

Dag- en avondlocaties haven Rotterdam

Gelegenheid: Familiefeest voor medewerkers i.s.m. Eventz.

Het doel van dit event was, dat de medewerkers aan hun familieleden konden laten zien waar zij werken. Na de vermakelijke bezoeken aan de verschillende locaties was er een spetterend feest op het gigantische grasveld, voor het hoofdkantoor. Foodtrucks, thematische inrichting en styling, een circustent van bijna 2000m2 en op alle themapleinen voor iedereen passende drankjes en culinaire items in overvloed aanwezig. Een feest om nooit te vergeten.

Filmpje van Eventz:

https://www.youtube.com/watch?v=whfjuYji550

Catering-evenement-opening-vaarseizoen-eventcatering-Lavie

Catering vanaf een aangelegd skûtsje bij een sluis in Lelystad

De 180 gasten werden eerst in Friesland ontvangen met Friese lekkernijen, waarna ze met een gepersonaliseerd lunchpakketje met de jachten vertrokken richting Lelystad. Lavie heeft de gasten vanaf het skûtsje voorzien van een heerlijk warm lunchitem op het water.

Diner-in-een-kerk-evenementen-catering-LaVie-Nijmegen

Kerkdiners in verschillende kerken

Bij het geven van een diner wordt er vaak gezocht naar meer voor de hand liggende en/of bekende evenementenlocaties.
De optie om een diner in een kerk te geven ligt wat minder voor de hand. Toch bieden veel kerken de mogelijkheid om er een event te organiseren.

Zo hebben wij door de jaren heen in veel verschillende kerken borrels en diners verzorgd. Onder andere in de Sint Stevenskerk Nijmegen, DePetrus te Vught, Grote Kerk te Naarden en de St Laurenskerk te Alkmaar. Super mooie stijlvolle locaties om een diner te geven.

Event-catering-indoor-food-festival

Indoor Food Festival Volkswagen

In samenwerking met BINK evenementen hebben wij een tweedaags Indoor Food Festival georganiseerd. De 1e dag voor 1000 gasten, de 2e dag voor 2500 gasten. 70 jarig bestaan Volkswagen. Locatie: Werkspoorkathedraal Utrecht.

Evenement-Catering-LaVie-Indoor-beursevent-beurscatering

Beurscatering

Nationaal en internationaal hebben wij ervaring in beurscatering. Van de “Masters of Luxury” in de RAI in Amsterdam tot Best of Events beurs te Dortmund. Maar ook bij meer kleinschalige beurzen komen wij graag!

Evenement-Catering-Kerstviering-Lavie-Catering

Kerstviering in winterthema

LaVie voorziet niet alleen in dranken en food, maar ook in de totaalorganisatie van je evenement. Zo hebben wij voor dé trendsetter in cold pressed dranken een gethemasiteerd kerstfeest mogen realiseren voor hun 450 medewerkers. Inclusief grote tent, entertainment en styling.

“Wij heten jouw gasten warm welkom op uw eigen Winterfair! Al direct bij aankomst branden de vuurschalen buiten, waar de kids marshmallow sticks kunnen smelten boven het vuur! Vervolgens staan onze gastvrije medewerkers klaar met glühwein, hot choc en heerlijke oliebollen, gepresenteerd vanaf een mega etagère op een grote bakfiets!

Op de veranda van de grote tent hebben wij twee grote lounge eilanden gecreëerd met in het midden een echte kerstboom met witte sneeuw en lampjes. Eenmaal binnen in de tent waant u zich in een knusse Winterse ambiance. Een mooie combinatie van ons warme Woodz meubilair (hoog- en laag) gecombineerd met wit. Daarbij witte accenten in de styling, zoals kaarsen in witte potjes en mini kerstboompjes met sneeuw op tafel. Maar ook schommelstoelen en authentieke picknickbanken ontbreken niet aan de inrichting!

Er zijn twee complete bars met achterwand en speciale “bar / X-mas verlichting” waar wij dranken uit ons assortiment vanaf serveren, evenals vanaf receptieplateaus. Tevens hebben wij een Winterfair foodmarket gecreëerd, waar uw gasten terecht kunnen voor een proeverij aan winterse gerechtjes bij diverse fraai gedecoreerde uitgiftepunten.

Ook aan de kids is gedacht. Voor hen presenteren wij speciaal hotdogs en ook zij krijgen een grote puntzak friet. De avond wordt afgesloten met winterse suikerwafels die uw gasten zelf kunnen (laten) toppen met diverse lekkernijen.

Een Winterfair is niet compleet zonder vertier! Ook hieraan is gedacht! Er wordt een ijsbaan gelegd zodat de kleinste gasten terecht om hun schaatskunsten te vertonen! Tevens wordt er een knutselhoek met begeleiding gerealiseerd voor de kids!”

Event-Catering-Sail-Evenementen-Catering-LaVie

Volvo Ocean Races

Voor de Volvo Ocean races (Sail) hebben wij een walking lunch en cocktails geserveerd voor 75 personen aan boord van een jacht.

Diner-tussen-het-vee-catering-op-locatie

Diner tussen het vee

Klinkt een diner tussen het vee je als muziek in de oren? Heerlijk in the outdoors en tussen de dieren en gewassen? Dat snappen we! Wij denken graag met je mee in mogelijkheden om jouw event of jubilieum op de boerderij te vieren!

lavie-1.5meter-event-bbq-PMgroup-01

PM Group lunch-event

Bij PM Group organiseerden wij een lunch-BBQ voor 280 personen op een veilige en verantwoorde manier. Tussen 12.00 en 14.00 kwamen er steeds groepen van maximaal 70 personen om op het buitenterrein te genieten van een zomerbarbecue. Het ziet er écht wel anders uit dan anders, maar als we op deze manier een evenement neer mogen en kunnen zetten dan doen we dat natuurlijk!

EEN EVENEMENT OF FEEST OP DE PLANNING?

We nemen ook graag de tijd om je persoonlijk meer te vertellen over deze showcases en een passende oplossing voor jouw evenement of feest te vinden. Laat je gegevens achter dan nemen we contact met je op en plannen we iets in