Particuliere Catering

Particuliere Catering

Particuliere Catering

Particuliere catering voor uw feest

LaVie Catering vindt dat alle bijzondere momenten in het leven gevierd moeten worden. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of jubileum. En op uw eigen feest moet u uiteraard zorgeloos kunnen genieten. Daar is LaVie Catering in gespecialiseerd.

Of u nu kiest voor een walking dinner, een barbecue of een sfeervol diner; wij regelen het voor u! Wij zijn pas tevreden als u een heerlijke, onvergetelijke dat heeft gehad. LaVie Catering is daarom de ideale partner in particuliere catering.

Wij brengen de culinaire wereld bij u. Dit kan bij u thuis, in uw tuin of zelfs midden op een weiland. Daarnaast hebben wij ook een tal van locaties waar u uw feest kan organiseren. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, hiermee helpen wij u graag in een totaalconcept dat aansluit bij uw feest. Onze hartelijke en professionele gastvrouwen- en heren zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

LaVie Catering staat voor een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!

Catering van uw bruiloft

 

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Eten, drinken en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke delen van een succesvolle bruiloft. Laat ons weten wat jullie droom bruiloft is en wij bedenken een concept wat daar bij past. Van traditioneel tot een door festivals geïnspireerde bruiloft, LaVie Catering vindt een oplossing die uw dag onvergetelijk maakt. Daarnaast zorgen we dat u op de grote dag zelf geen omkijken naar ons heeft. Het belangrijkste voor ons is dat jullie een heerlijke dag hebben nooit te vergeten! 

 

Ben naar de culinaire bruiloft trends? Lees het artikel op onze blog.

 

 

 

Benieuwd wat LaVie voor uw feest kan betekenen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Dan gaan we er samen een goed voor zitten.

Benieuwd wat LaVie voor uw feest kan betekenen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Dan gaan we er samen een goed voor zitten.

Geheel verzorgde barbecue

Wilt u graag genieten van een heerlijke culinaire barbecue? Verwen uzelf en laat het eens door iemand anders organiseren! LaVie Catering regelt graag een heerlijke barbecue voor u en uw familie en vrienden. Of het nu zomer of winter is, onze chefs verrassen u graag met heerlijke gerechten.

Bekijk voor inspiratie ons nieuwste outdoor cooking concept ‘Thrill & Grill’ voor meer inspiratie en mogelijkheden.

Uitpakken met een tuinfeest

Eens in de zoveel tijd is er iets te vieren in het leven. Wordt u 60? Bent u 25 jaar getrouwd? Of zijn uw kinderen geslaagd? Dan is een gezellig tuinfeest wat ons betreft de perfecte oplossing! LaVie Catering neemt u graag de organisatie uit handen. Van de culinaire invulling tot de aankleding, uw wensen worden tot in de puntjes verzorgd. En zit het weer even niet mee? Dan zorgen wij er altijd voor dat het feest toch geslaagd door kan gaat!

Genieten van een thuisdiner

Verras uzelf en uw gasten met een heerlijk thuisdiner. Neem plaats aan een mooie ingedekte tafel voor een sitting dinner of meng u tussen de gasten in een meer informele opstelling, indien uw voorkeur uitgaat naar een walking dinner. Het kan allemaal, het samenzijn staat centraal deze dag. LaVie Catering ontzorgt en verrast u van een warm ontvangst tot een smakelijk dessert. Alles  voor een spectaculaire beleving, zowel op het gebied van gastvrijheid en ambiance als op culinair niveau!

Weten hoe wij uw bijzondere dag zouden laten smaken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met u op.

Weten hoe wij uw bijzondere dag zouden laten smaken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met u op.

Foodblog by LaVie

3D Food Printer

3D Food Printer

De 3D FOOD PRINTEr TIJDENS UW EVENEMENTGasten écht verbazen op een jubileum, presentatie of (bedrijfs)feest? Kies dan voor de 3D Food Printer en er wordt gegarandeerd nog lang nagepraat over uw evenement. Met de 3D food printer is het mogelijk om gepersonaliseerde...

Lees meer
Winter Carnival

Winter Carnival

Kleurrijk winterconcept: winter carnivalEr is niets knusser dan winterse gezelligheid. Voeg daar wat kleur aan toe en u heeft een fantastisch feest! Met trots presenteert LaVie Catering één van de nieuwe winterconcepten: Winter Carnival!Winter Carnival  De grote...

Lees meer
Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag

Duurzame dinsdag: wegwerpen of afwassen?! Elke eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven extra aandacht krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt dan de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst; vol met...

Lees meer

Pin It on Pinterest