.et_pb_slide { height: 100vh; }
+31 (0)24 345 68 11 info@laviecatering.nl

Private Catering

 

Private Catering

 

Private Catering

 

Private Catering een totale ontzorging van uw gelegenheid

LaVie vindt dat alle bijzondere momenten in het leven gevierd moeten worden, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of jubileum. Wij zijn de ideale partner om er samen met u een bijzonder geslaagde dag van te maken. Ontzorgen is het kernwoord wat uw dag tot een succes maakt. Van een walking dinner, een barbecue of een diner, wij vertalen uw wensen in een onvergetelijke ervaring.

Uw huis, tuin of zelfs weiland maken wij graag geschikt voor uw gelegenheid. Wij brengen de culinaire wereld van LaVie bij u thuis of op een andere bijzondere locatie. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, dit pakken wij graag samen in een totaalconcept. Onze hartelijke en professionele gastvrouwen- en heren zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

LaVie staat voor een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!

Bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Op de meest belangrijke dag van jullie leven willen je vooral genieten. LaVie Catering neemt graag de zorg uit jullie handen! Of de wensen wensen meer gericht zijn op een traditionele bruiloft of juist een festival style bruiloft, LaVie gaat met jullie wensen aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunnen jullie kiezen voor een klassieke sitting dinner, of gaan jullie voor een informele sfeer? Dan past een shared dinner perfect of juist een barbecue. Daarnaast zijn foodtrucks nog steeds hip en misstaan deze zeker niet op een bruiloft.

 

Barbecue

Wilt u een barbecue organiseren zonder al het werk? Bij LaVie Catering kunt u ook terecht voor heerlijke barbecues. Of het nu zomer of winter is, onze chefs verrassen u graag met traditionele of eigentijdse gerechten.

Bekijk ons nieuwste outdoor cooking concept ‘Popped, Pulled & Puffed’ voor meer inspiratie en mogelijkheden.

Tuinfeest

Een tuinfeest voor 25 of 150 gasten? LaVie neemt graag uw zorg uit handen bij het organiseren en uitvoeren van uw feest. Het enige wat wij niet kunnen regelen is het weer, de rest kunt u aan ons overlaten. Van de culinaire invulling tot de aankleding, uw wensen worden tot in de puntjes uitgevoerd.