De temperatuur daalt geleidelijk en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken hoe u dit jaar uw relaties en/of medewerkers wilt bedanken voor het afgelopen jaar. Heeft u al gedacht aan een kerst- of eindejaarsevenement? Of ligt de interesse in een nieuwjaarsborrel? Met de winterconcepten van LaVie organiseert u uw evenement, feest of andere viering helemaal in stijl met het seizoen. Laat u verrassen en inspireren door de drie concepten die wij presenteren.

In deze laatste post over onze winterconcepten besteden wij aandacht aan het concept ‘Wild Wild Winter’. Waar buiten naar binnen wordt gehaald in een intiem sitting dinner.

Het wildseizoen

Vanaf 15 oktober begint het traditionele wildseizoen. Tot ongeveer 10 januari serveren vele restaurant in deze periode wildgerechten. Samen met het asperge-, lams- en mosselseizoen in het wildseizoen een van de belangrijkste culinaire seizoenen van Nederland. In werkelijkheid duurt het wildseizoen het hele jaar, toch staat wild voor ons gelijk aan het najaar, de winter en kerstmis.

Wild Wild Winter

In het sitting dinner concept van het najaar staat het thema samenzijn en genieten centraal. Buiten wordt naar binnen gehaald, door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Door het gebruik van lange tafels zorgen we voor een bijzondere beleving en het perfecte moment om samen te zijn, samen te eten en samen te lachen!

De natuur komt ook terug door het gebruik van wild en gevogelte, een echt seizoensproduct. Onze chefs stellen een speciaal wild en gevogelte diner samen. Naast het gebruik van wild is er ook zeker ruimte voor groenten. Ook hier blijven wij in het seizoen, denk hierbij aan pompoen, pastinaak, spruitjes en natuurlijk boerenkool.

Wilt u uw viering op een intieme en kleinschalige manier vieren? Dan is het concept Wild Wild Winter zeker iets voor u. Benieuwd naar de andere twee concepten? Eerder vertelden wij al over onze winterse concepten ‘Winter streetfood’ en ‘An Extraordinary Winter’.