Opening-Jubileum-Catering-Nijmegen

Gaan jullie dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Je bent vast al druk bezig om alles te regelen voor jullie grote dag. Om jou te inspireren zetten wij de laatste trends op het gebied van eten en drinken op een rij. Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Naast dat het voor een gevulde maag zorgt heeft eten en drinken ook een verbindende factor.

Gezellig tafelen, Shared Dinner

Om meteen met de deur in huis te vallen, shared dinner is en blijft populair tijdens bruiloften. Lange tafels met planken, schalen en grote borden rijkelijk gevuld met lekkers kijken niet alleen mooi. Het zorgt er ook voor dat jouw gasten makkelijk met elkaar in gesprek gaan. Populaire shared dinner gerechten zijn carpaccio, vitello tonato en plateus met diverse kleine desserts.

Outdoor Cooking tijdens jouw bruiloft

Koken op vuur! Of het nu een zomer- of winterbruiloft is, een barbecue kan altijd. De big green egg en onze bijzondere veldkeuken zorgen meteen voor sfeer. Door het roosteren, braden en grillen komt er een heerlijke geur vrij die jouw gasten naar het eten trekt. Hoewel je bij een barbecue snel denkt aan grote stukken vlees is dat tegenwoordig niet meer het enige wat je op de barbecue vindt. Ook groenten en vis lenen zich uitstekend voor outdoor cooking. Outdoor cooking is ook goed te combineren met een shared dinner. Tijdens het hoofdgerecht komen er planken vol gegrilde gerechten op tafel te staan en probeer daar maar eens vanaf te blijven!

Walking Dinner of Food festival

De ‘gewone’ buffetten verdwijnen een beetje van het toneel. Maar daar komt wel iets heel leuks voor in de plaats. Het walking dinner of food festival maakt zijn opkomst. Vanaf verschillende puntjes of zelfs foodtrucks worden er verschillende gerechten geserveerd. Hierdoor ontstaat er een informele sfeer waar jouw gasten zelf beslissen wat ze willen eten. Door in het midden tafeltjes te plaatsen creëer je toch een centrale plek waar jouw gasten elkaar ontmoeten.

Drinks

Niet alleen eten is onderhevig aan trends ook drinken heeft verschillende trends. En laten we meteen beginnen met de grootste trend, alcoholvrij en laag in alcohol is helemaal hot! Dit betekent overigens niet dat je dan alleen maar cola of alcoholvrij bier hoeft te schenken. Het merk Seedlip heeft alcoholvrije spirits waar je de lekkerste mocktails mee maakt of laat maken. Bij LaVie Catering hebben wij zelfs een BoBbar ontwikkeld waar jullie gasten een alcoholvrij drankje halen. Naast de alcoholvrije drankjes zie je een opkomst in speciale bieren en craftbieren en die staan erg leuk op een speciale bier bar.