Dit is LaVie Catering

Jouw verhaal laten smaken

Dat is waar we blij van worden. Als partycateraar ontzorgen wij onze klanten bij het organiseren van een bedrijfsfestival, personeelsfeest, jubileum, opening en ga zo maar door.

Wij doen er samen met ons team alles aan om onze gasten te voorzien van een onvergetelijke dag. Want dat is waar het bij ons om draait ‘een onvergetelijke dag organiseren’.

Sinds 1989 creëren wij onvergetelijke momenten. Daarbij nemen wij alles uit handen bij de klant zodat ook hij kan genieten van het speciale moment.

Onze koks gebruiken hun creativiteit in zowel de meeste bijzondere als eenvoudige gerechten. Vanaf het eerste contact met de klant gaan wij tot in de details om uiteindelijk samen een perfect evenement te draaien.

Bij LaVie Catering doen we er alles aan om dit te realiseren. Met ons topteam gaan wij graag voor jou aan de slag!

Vooraf weet je precies wat je van ons kan verwachten

Wij geloven dat de mooiste evenementen met een goed en smakelijk verhaal niet snel vergeten worden. Jaren later denk je daar nog steeds aan terug. Mijlpalen in je leven zoals een geboorte, een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, daar mag je met een gevoel van geluk op terugkijken. Maar ook personeelsfeesten, congressen en bedrijfsfestivals mogen onvergetelijk zijn. Samen met jou kijken we graag naar de aspecten die deze momenten vormgeven. En goed eten en drinken is daarin de hoofdmoot.

Gastvrijheid staat bij ons voorop

Het is belangrijk dat elke gast zich welkom voelt. Een middag, avond, of dag plezier hebben en genieten. Daar werkt ons hele team aan mee. Alle details moeten kloppen: de kers op de taart, de olijf in de martini. Als dat zo is, creëren we een gevoel en een moment dat niet snel vergeten wordt. De wensen van de klant staan altijd centraal. Na een kennismaking gaan wij aan de slag met een offerte op maat. Je komt LaVie Catering, net als onze collega’s PURA Bedrijfscatering tegen door heel Nederland. We zijn óók benieuwd naar jouw verhaal! Mail of bel ons en we kijken samen hoe we het verhaal smaak geven. Beleef het zelf!

Een duik in het verleden van LaVie

Geschiedenis-LaVie Catering-Nijmegen

LaVie is in 1989 ontstaan in een slagerij in Grave. LaVie groeide in rap tempo en de ruimte werd na drie jaar al te klein. De werkzaamheden worden voortgezet in Beuningen en in 2003 wordt er opnieuw verhuisd naar Nijmegen.

LaVie als onderdeel van AdcGroep

In november 2010 is LaVie Catering onderdeel geworden van de AdcGroep. LaVie maakt het verschil met haar foodproducten, maar ook in de verzorging van de evenementen.

Opdrachtgevers zijn kritisch en stellen hoge eisen aan kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit. Zaken waar LaVie Catering sterk in is en door de jaren heen alleen maar meer in gegroeid is.

We zijn trots op onze medewerkers, op ons bedrijf en op het feit dat we nog steeds partijen verzorgen bij opdrachtgevers van het eerste uur.

Elke dag wordt er hard gewerkt op het gebied van lunch- en maaltijdservice, party-, bedrijfs- en automatencatering

Het allereerste begin:

In 1989 begint Jos Dennissen als 18-jarige jongeman zijn eerste eigen bedrijf onder de naam Dennissen Catering. Het bedrijf groeit zoals gehoopt en binnen een paar jaar wordt er binnen Cuijk verhuisd naar het industrieterrein.

De main business bestaat op dat moment uit het verzorgen van feesten en partijen. In 1996 wordt Arts Party Service overgenomen en verandert de naam in Arts & Dennissen Catering (AdcGroep).

In 1996 zijn de eerste stappen gezet naar bedrijfsmatige catering. Bij een aantal relaties wordt gestart met automatencatering en in 1999 wordt ook begonnen met de verzorging van een aantal bedrijfsrestaurants.

Na verschillende overnames van mooie bedrijven in de loop der jaren, waaronder niet op de laatste plaats LaVie Catering in 2010, tellen de twee bedrijven samen op dit moment meer dan 200 werknemers.

Contact opnemen met LaVie Catering

MEER WETEN?

Meer weten over hoe we jouw evenement vertalen naar een culinaire beleving? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Het beste gesprek

Elk project starten we met een goed gesprek. Daarom komen wij graag bij je langs. Wij luisteren, adviseren en inspireren. Want wij zijn altijd op zoek naar authenticiteit en het ware verhaal.

Producten met een verhaal

Ons ambachtelijke assortiment bestaat voornamelijk uit verse en eerlijke producten. Daarnaast werken onze chefs het liefst met seizoensproducten. Dit is elke keer weer de basis van een maatwerk concept boordevol creativiteit en beleving.

Bijna 30 jaar ervaring

Sinds de oprichting van LaVie Catering in 1990, zijn wij een partycateraar pur sang. Door onze jarenlange ervaring kennen we als geen ander de dynamiek van evenementen en feesten. Daardoor kunnen wij veel voor u betekenen!

Altijd inspirerend

Wij stellen ons als doel de beste eventcateraar en ‘storyteller by food’ te zijn. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de culinaire wereld én de eventbranche. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke invulling van ieder event.

Dienstverlening op nr.1

Gastvrijheid zit in ons DNA. Niet alleen richting uw gasten, maar ook richting u! Wij doen er alles aan om u het hele traject te ontzorgen en met u mee te denken. Want wanneer u zorgeloos kunt genieten van uw event zijn wij pas tevreden!

Voor elk specialisme de expert

Wij hebben voor elke discipline getalenteerde specialisten in huis. Daarnaast hebben wij een uitgebreid portfolio met de beste experts uit de branche. Samen voeren wij uw verhaal met passie en aandacht, perfect uit.