.et_pb_slide { height: 100vh; }
+31 (0)24 345 68 11 info@laviecatering.nl

Wij laten uw verhaal (s)maken!

 

Wij laten uw verhaal (s)maken!

 

Wij laten uw verhaal (smaken)

 

‘Wat laat ik achter?’, daar draait het om. Het verlangen om van betekenis te zijn voor de maatschappij groeit. LaVie Catering ondersteunt u graag bij deze ambitie. U schakelt ons namelijk in met een reden. Door oprecht geïnteresseerd te zijn en op zoek te gaan naar het verhaal of de boodschap achter de opdracht, brengen wij het beste naar boven. Wij laten uw verhaal (s)maken is dan ook onze visie!

De methode… Onderscheidend goed!

Anno 2018 is LaVie meer dan een creatieve partycateraar. Het hele traject wordt met u besproken en dat gaat verder dan de culinaire invulling. ‘Waarom gaat u een evenement organiseren’ staat bij ons centraal, daarom vragen wij u van te voren het hemd van het lijf!

Vindt u dat dit wellicht een beetje ver gaat? Welnee, per slot van rekening wenst u toch ook het beste evenement voor uzelf?

Wanneer wij alle belangrijke info voor de beste offerte hebben, start ons team vanuit verschillende expertises met het samenstellen van een uniek evenement. Voorop staat dat uw boodschap centraal staat en met beleving het culinaire concept bedacht is. Dan sturen wij u de offerte… of nee, dan ontvangt u een bijzondere beleving!

Voordat u ja zegt weten wij vanuit ervaring dat u wilt weten wat u daarvoor krijgt. Daarom heeft LaVie een magazine van uw evenement ontwikkeld, u leest en ziet als het ware het verhaal van uw evenement voorafgaand aan de daadwerkelijke beleving.

Onze (s)maakmakende belofte in een kort overzicht:

Al deze disciplines behoren tot de portefeuille van LaVie en onze partners, met nog altijd het culinair op nummer 1!

(S)maakmakend magazine

Het meest bijzondere voortraject in een magazine vol beleving! Deze offerte ontvangt u binnen c.a. 10 werkdagen.

28 jaar ervaring

Al sinds de oprichting van LaVie Catering, 28 jaar geleden, is LaVie Catering een partycateraar pur sang. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veel voor u betekenen!

Het beste gesprek

Wij gaan graag met u het beste gesprek aan. Dit betekend dat wij luisteren, advies geven en inspireren. Dit zorgt voor een duidelijke offerte tot de perfecte uitvoering!

De beste service

Tijdens en na het beste gesprek worden al uw vragen beantwoord. Wij doen er alles aan om u het hele traject te ontzorgen en met u mee te denken.

Voor elk specialisme de expert

Wij hebben veel specialisten in huis. Daarnaast hebben wij een uitgebreid portfolio met de beste experts uit de branche. Samen voeren wij uw verhaal perfect uit.

Unieke uitvoering

Ons professionele team zorgt ervoor dat de uitvoerign ‘spot on’ is. Deze wordt altijd volgens de laatste trends gevoerd. Natuurlijk worden uw wensen niet uit het oog verloren.

Bevlogen medewerkers

Het team van LaVie bestaat uit bevlogen mensen die geloven in wat zij doen. Zij werken altijd vol met passie en brengen de beleving over die u wenst.

De beste producten

Onze ambachtelijke assortiment bestaat voornamelijk uit duurzame en eerlijke producten. Daarbij werken onze chefs het liefst met seizoensproducten.

De beste chefs

Wij werken met de beste chefs die ieder hun specialisme inzetten om tot de beste gerechten te komen. Daarbij kijken zij naar de laatste trends en wensen uit de klant.