Bedrijfsfeest organiseren? – Vraag naar de mogelijkheden!

Je bedrijfsfeest organiseren?

Je bedrijfsfeest vieren moet een feestelijke aangelegenheid zijn. Er komt veel kijken bij de planning, uitvoering en catering van een bedrijfsfeest. Hoe zorg je er voor dat het bedrijfsfeest een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan je na afloop nog lang het positieve effect merkt?

Wij denken als cateraar graag met je mee als het gaat om bedrijfsfeesten. Hoe komt het bedrijfsfeest eruit te zien? Wordt het een groot of klein feest? Hangt er een jungle- of Beach thema aan? Ga je voor een barbecue op de parkeerplaats of liever naar een mooie buiten locatie? Of wordt het een Italiaanse of Spaanse avond? Wat het ook wordt: het is belangrijk om je mensen in het zonnetje te zetten en extra waardering te tonen. Ook zijn wij je graag van dienst voor de organisatie van overige faciliteiten. Denk aan (stretch)tenten, toiletwagen, audiovisuele middelen en entertainment.

De centrale gedachte van onze bedrijfsfeesten? Aandacht! Aandacht voor je medewerkers verhoogt de engagement. Een bedrijfsfeest is pas geslaagd als er onderling een gevoel van trots en betrokkenheid heerst. Na afloop is het resultaat dat medewerkers weer met nieuwe energie, frisse moed en enthousiasme aan de slag gaan.

Wij zorgen dat alles klopt: het eten, drinken én de sfeer.

De mogelijkheden voor een bedrijfsfeest

Er zijn talloze mogelijkheden om je bedrijfsfeest te organiseren en neer te zetten. Van een feestavond met borrelhapjes, tot een volledig verzorgde dag met lunch, borrel en diner. Wat dacht je van een bedrijfsfestival? Een walking dinner? Of een bedrijfsfeest met speciaal thema.

Borrel

Samen genieten van een vrijdagmiddagborrel? Dat regelen we! Of het nou gaat om een mix van bittergarnituur, kaasplanken met charcuterie, zoete lekkernijen of oesters met champagne: wij komen met een smakelijk verhaal.

Barbecue

Hoewel barbecueën vroeger een zomerse aangelegenheid was, kan dat nu prima het hele jaar door. We verzorgen een complete barbecue naar wens. Verlang je naar die goddelijke vitello tonnato die je ooit in Italië proefde of organiseer je liever een tapasavondje met kleine hapjes? Wil je langzaam gegaard vlees met heerlijke gegrilde groentes? Met onze Green Egg nemen we je mee op culinaire wereldreis. We verzorgen ook vlees-, vis-, vegetarische en veganistische barbecues op onze houtskool- of gas gril.

Buffet

Goed eten en drinken zorgt voor nog meer feestplezier. Wij bieden buffetten aan met een zeer gevarieerd aanbod. Een Italiaans, Spaans of Scandinavisch thema, het is allemaal mogelijk. Een warm buffet? Een koud buffet? Een seizoensgebonden buffet? Geen probleem: het kan allemaal.

Diner

Een andere mogelijkheid voor een bedrijfsfeest is het uitserveren van een diner. Samen kijken we naar één vast menu welke we aan de hele groep serveren of kijken naar een tafelschikking van een vast menu per gast. We gaan graag de wereld over en hebben daarom een brede keuze uit streetfood. Wat dacht je van gevarieerde, kleurrijke en seizoensgebonden gerechten uit landen aan de Middellandse Zee? Kies een pizza slice met dunne bodem en verse toppings of een heerlijke pasta. Of deel fijne kleine tapas gerechtjes met je collega’s tijdens de siësta. We denken graag met je mee wat er allemaal mogelijk is. Het is vanzelfsprekend dat we rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestivals zijn hot! Door de authentieke festivalsfeer ontstaat er een plek waar je energie van krijgt, waar verbinding ontstaan en waar inspiratie volop aanwezig is. Het is dé perfecte setting voor een bedrijfsfeest. Daarom brengt LaVie nu het festival naar jullie bedrijf! We zorgen voor een unieke dag waar je collega’s en/of relaties heerlijk van kunnen genieten, ook in de winter!

Foodmarket

Naast bedrijfsfestivals zijn foodmarkets óók echt een trend. Koks bereiden live gerechten voor de gasten. Van Oosterse gerechten tot Spaanse paella, burgers, Italiaanse pasta of een heerlijke pizzapunt, het kan allemaal. Dit heerlijke eten wordt verzorgd vanuit een marktkraam of foodtruck.

Locaties voor een bedrijfsfeest

Bijzondere locatie inzetten voor je bedrijfsfeest? Dat zorgt voor de beginning- of juist finishing touch. Wij werken samen met verschillende, gave, sfeervolle en mooie locaties. Voor een overzicht kijk je hier.

De organisatie van je bedrijfsfeest

We begrijpen het als geen ander dat er bij het organiseren van een bedrijfsfeest veel komt kijken. Daarom is het mogelijk om je bedrijfsfeest in zijn geheel te laten organiseren door LaVie Catering. We verzorgen de aankleding, sfeersetting en complete bedrijfscatering: vrijwel alles is mogelijk.  We laten je verhaal smaken: samen zorgen we voor een onvergetelijk en onbezorgd bedrijfsfeest. We helpen je graag, je hoeft het alleen maar te laten weten.

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Weten hoe wij jouw bedrijfsfeest laten smaken?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van je evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.