Opening / jubileum – Vraag naar de mogelijkheden!

Opening / jubileum

Feestelijkheden moeten gevierd worden, vinden wij bij LaVie Catering. De opening van een bedrijf of het jubileum zijn mooie mijlpalen die aandacht verdienen. Wij kunnen een concept op maat maken dat precies bij je bedrijf en medewerkers past. Zo wordt het een feest om nooit te vergeten!

Of je nu kiest voor een gezellige borrel, een groot feest of een heerlijk diner; LaVie kan de catering voor een opening of een jubileum tot in de puntjes regelen. Wij hebben diverse concepten; denk aan streetfood, maar ook een walking dinner of een buffet zijn mogelijk.

Zo wordt het een feest om nooit te vergeten!

Styling opening of jubileum

Behalve heerlijk eten en drinken verzorgt LaVie Catering ook eventstyling. Met onze eigen meubellijn Woodz geven wij elk evenement een unieke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de opening of het jubileum van jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Weten hoe wij je zakelijke verhaal zouden laten smaken?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat je verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.