Receptie – Vraag naar de mogelijkheden!

Receptie

Gaat er iemand binnen uw bedrijf met pensioen of neemt u afscheid van een collega? Of is er een andere reden voor een receptie? LaVie Catering verzorgt graag de hapjes, drankjes en styling van uw event.

Wij zijn al bijna dertig jaar gespecialiseerd in het cateren van zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een borrel, een heerlijk diner of een lekkere lunch, wij maken altijd een concept op maat. Daarbij kijken we uiteraard naar uw wensen, maar ook naar de cultuur van uw bedrijf. Wij zorgen dat alles klopt: het eten, drinken én de sfeer.

Styling receptie

Behalve de culinaire gerechten en uiteraard de bijbehorende dranken, kunnen wij ook de complete styling van uw receptie verzorgen. Ideaal, zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u ook onbezorgd genieten van de receptie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een receptie? Neem dan contact met ons op.

Wij zorgen dat alles klopt: het eten, drinken én de sfeer.

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met u op.

Weten hoe wij uw receptie laten smaken?

Vindt u het prettig om de volledige organisatie van je evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.