Home made lemonades

Innovatie in fris & 0.0

De wereld van frisdranken en alcoholvrije alternatieven is continu in beweging. Bij LaVie zien we een duidelijke ontwikkeling in de voorkeuren van opdrachtgevers, waarbij de vraag naar gezondere, duurzamere en verfijnde dranken toeneemt. Deze trends worden gedreven door een groeiend bewustzijn van gezondheid en welzijn, gecombineerd met een verlangen naar natuurlijke en smaakvolle drankopties. In deze blog bespreken we drie belangrijke trends die voor onze hoge invloeden hebben.

Uitserveren drank bar
Green tea
Uitserveren gastheer
Homemade lemonades

Eigen gemaakte lemonades zijn terug van weggeweest en prijken tegenwoordig op vrijwel ieder evenement in de partycatering. Bij LaVie waarderen we de kunst van ambachtelijke dranken. Onze selectie van lemonades en siropen combineert bruiswater met vers fruit en kruiden, waardoor een verfrissend en natuurlijk alternatief voor traditionele frisdranken ontstaat. Wat onze homemade lemonades extra bijzonder maakt, is de veelzijdige afwisseling tussen de verschillende seizoenen.

Home made lemonade buiten
Home made lemonade tent

We passen onze smaken aan op de seizoenen, zodat we altijd de meest verse en relevante ingrediënten kunnen gebruiken. We zijn trots op onze eigen homemade lemonades. Deze huisgemaakte lemonades worden bereid met de beste lokale ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Elke lemonades wordt met zorg en aandacht gemaakt om onze klanten een unieke en authentieke smaakbeleving te bieden.

0.0 bieren

De populariteit van 0.0 bieren neemt snel toe, en steeds meer van onze opdrachtgevers kiezen voor deze alcoholvrije alternatieven. Deze bieren bieden de smaak en ervaring van traditionele bieren, maar zonder de alcohol. Dit maakt ze ideaal voor een breed scala aan gelegenheden, van zakelijke evenementen tot gezellige tuinfeestjes.

0.0 bieren bieden verschillende voordelen die bijdragen aan hun groeiende populariteit. Ten eerste kiezen veel opdrachtgevers voor 0.0 bieren vanwege hun lagere caloriegehalte en de afwezigheid van alcohol, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl.

Amstel radler 0.0
Heineken op tap

Verder zijn het verantwoordelijke drankjes voor mensen die nog moeten rijden, werken of andere verantwoordelijkheden hebben. Moderne 0.0 bieren zijn ontwikkeld om de smaak en het mondgevoel van traditionele bieren te evenaren, waardoor consumenten kunnen genieten van hun favoriete bier zonder de effecten van alcohol.

Herbly
Buddy
Premium soda’s

Hoogwaardige frisdranken vertegenwoordigen steeds vaker de nieuwe standaard in frisdranken, gericht op volwassen die op zoek zijn naar verfijnde, gezonde opties. Bij LaVie selecteren we premium soda’s die hoogwaardige ingrediënten combineren met aantrekkelijke verpakkingen en gezondheidsvoordelen. Herbly is een mooi voorbeeld van een kruidendrank die bijdraagt aan het herstel van het evenwicht in ons lichaam.

Daarnaast bieden we diverse soorten tonic aan, waaronder de unieke en verfijnde opties van Union drinks. Deze tonics worden gekenmerkt door hun pure ingrediënten en verfijnde smaken, ideaal voor de bewuste gast die op zoek is naar kwaliteit en een verfijnde smaakervaring. Tot slot hebben we ook de innovatieve frisdranken van buddy, die bekend staan om hun natuurlijke ingrediënten en verfrissende smaken.

Bij LaVie blijven we inspelen op de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten. Door constant te streven naar de hoogste kwaliteit en innovatieve in onze drankselectie, blijven we vooroplopen in deze dynamische markt. Proost op een toekomst vol gezonde en smaakvolle drankervaringen!🥂

Team LaVie

Leave A Comment