Evenementenlocaties

Evenementenlocaties

De perfecte locatie

De locatie die helemaal past bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Bij laVie Catering snappen we dat. Eten, drinken en de locatie horen complementair aan elkaar te zijn. Daarom zorgen wij voor een excellente uitvoering van het eten op een plek die jij kiest.

Toplocaties

Heb je zelf nog géén locatie op het oog voor jouw evenement? LaVie Catering werkt met verschillende toplocaties door heel Nederland samen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van advies over de juiste evenementenlocatie voor jouw verhaal.

Omvang gezelschap

In ons advies houden we uiteraard rekening met de omvang van het gezelschap en de locatie in het land waar jouw voorkeur naar uitgaat. Maar we kijken óók naar wat de uitstraling van het evenement mag zijn.

Doe hier inspiratie voor je evenementenlocatie op

Doe hier inspiratie voor je evenementenlocatie op

Radio Kootwijk Catering

Radio Kootwijk

Het monumentale voormalige zendstation Radio Kootwijk verrijst in het hart van de Veluwe omringd door bos, heidevelden en zandverstuivingen. Hoe gaaf is het om op een wonderlijke plek als deze je feest te kunnen vieren?

Wij werken nauw samen met Radio Kootwijk en verzorgen er zeer diverse evenementen. Van eenvoudig tot culinair hoogstaand.

Klik hier voor de Radio Kootwijk event gids

Locatie:
Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG

Maaspoort Venlo

Maaspoort Venlo

In hartje Venlo staat het grootste theater- en congreslocatie van Noord- en Midden-Limburg wat in 1984 haar deuren opende. De Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken, dat is waar de Maaspoort voor staat. Een prachtige locatie waar jouw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Locatie:
Venlo
Oude Markt 30
5911 HH

BIJ JOUW BEDRIJF OF ORGANISATIE

Wil je jouw personeel in het zonnetje zetten, een jubileum vieren, een borrel organiseren of een mooie gebeurtenis vieren. LaVie Catering helpt u graag door u volledig te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets te kort komen bij uw bedrijf of organisatie.

VAN NELLE FABRIEK

In de 12 verschillende soorten ruimtes met karakteristieke elementen is er altijd een mogelijkheid voor uw evenement. De Van Nelle Fabriek biedt in totaal 3 grote evenementenzalen en 12 vaste subzalen, welk aantal aangevuld kan worden met flexibele subzalen en de buitenruimte.

BIJ JE THUIS

LaVie Catering vindt dat alle bijzondere momenten in het leven gevierd moeten worden. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of jubileum. En op jouw eigen feest moet je uiteraard zorgeloos kunnen genieten. Daar is LaVie catering in gespecialiseerd.

STEVENSKERK

In het historische hart van Nijmegen staat de Stevenskerk. Deze unieke locatie geeft al uw evenementen extra sfeer. Daarnaast is de Stevenskerk multifunctioneel waar concerten, beurzen en ook exposities plaats vinden. Wilt u liever dineren op deze bijzondere plek?

VALKHOF MUSEUM

Gelegen aan het Valkhofpark in Nijmegen bevindt zich een plek waar cultuur, architectuur en natuur samen komen: Museum Het Valkhof. Het modern vormgegeven, stijlvolle pand leent zich uitstekend als locatie voor uw partij. Het hippe, sfeervolle museumcafé biedt een ruim aantal zitplaatsen en beschikt daarnaast over prachtig terras onder de kastanjebomen, met uitzicht over de beeldentuin.

WERKSPOOR KATHEDRAAL

In de voormalige fabriekshal is er bijna 6000m2 beschikbaar om uw evenement te organiseren. Van foodfestivals tot corporate events, van kleine productpresentaties tot congressen voor 2500 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wanneer je de fabriekshal in Utrecht binnenloopt proef je de industriële sfeer en vallen de authentieke details meteen op. Naast een evenementenlocatie huisvest de Werkspoorkathedraal ook studios waar innovaties ondernemers werken. Capaciteit: tot 3500 personen.

SUGARCITY

SugarCity de voormalige suikerfabriek welke van 1863-1992 in gebruik was, is tegenwoordig uitgegroeid tot een bijzondere evenementen locatie. De hoge ruimtes ademen de rauwe industriele sfeer van vroeger maar daarbij is het decor heel sfeervol. SugarCity heeft tot 21.000 m2 aan ruimte voor evenementen en is volledig voorzien van moderne faciliteiten. De bereikbaarheid van SugarCity is ook goed geregeled, met een NS station voor de deur en 350 eigen parkeerplaatsen op het terrein. Capaciteit: 2 tot 4500 personen.

KASTEEL HERNEN

In het zuiden van Gelderland vlak bij Nijmegen ligt het Kasteel Hernen (14e eeuw). De verschillende zalen in het kasteel en de diverse bijgebouwen bieden veel mogelijkheden voor presentaties, borrels, diners, barbecues en vergaderingen.

Naast zakelijke bijeenkomsten in Kasteel Hernen ook bijzonder geschikt als trouwlocatie. Deze bijzondere trouwlocatie heeft verschillende plekken om het ja-woord te geven.

SCHOUWBURG AMPHION

Bent u op zoek naar een bijzonder decor voor uw event of meeting? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Schouwburg Amphion in Doetinchem. Het modern vormgegeven pand met strak maar sfeervol interieur biedt een warme en gastvrije ambiance. De twee prachtige theaterzalen en foyers bieden mogelijkheden voor evenementen zoals een beurs, symposium, vergadering of congres.

Capaciteit: 50 tot 2000 personen.

LEISURELANDS: 20 RECREATIEGEBIEDEN IN GELDERLAND EN NOORD-LIMBURG

Leisurelands heeft verschillende recreatiegebieden. De recreatiegebieden zijn 365 dagen per jaar open en bezoekers vinden er een breed aanbod aan leisure-activiteiten. Leisurelands zorgt ervoor dat haar recreatiegebieden ook op lange termijn vitaal en aantrekkelijk blijven. Leisurelands laat graag zien hoe mooi de buitengebieden van Nederland zijn en wat je daar allemaal kunt beleven.

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. De locaties zijn uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Je slaagt er bij Leisurelands zeker om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Leisurelands heeft (o.a.) de volgende recreatiegebieden:

 • Berendonck (gemeente Wijchen)
 • Bussloo (Wilp, gemeente Voorst)
 • Groene Heuvels (Ewijk, gemeente Beuningen)
 • Hambroekplas (Borculo, gemeente Berkelland)
 • Haven Hattem (gemeente Hattem)
 • Heerderstrand (gemeente Heerde)
 • Hilgelo (gemeente Winterswijk)
 • Kievitsveld (Emst, gemeente Epe)
 • Mookerplas (Plasmolen, gemeente Mook & Middelaar)
 • Nevelhorst (Didam, gemeente Montferland)
 • Nieuw Hulckesteijn (gemeente Nijkerk)
 • Rhederlaag (Giesbeek en Lathum, gemeente Zevenaar)
 • Slingeplas (Bredevoort, gemeente Aalten)
 • Strand Horst (gemeente Ermelo en gemeente Harderwijk)
 • Strand Nulde (gemeente Putten)
 • Stroombroek (Braamt, gemeente Montferland)
 • Surfoever Hoge Bijssel (gemeente Nunspeet)
 • Wylerbergmeer (Beek, gemeente Berg en Dal)
 • Zandenplas (gemeente Nunspeet)
 • Zeumeren (Voorthuizen, gemeente Barneveld)
Contact opnemen met LaVie Catering

MEER WETEN?

Meer weten over hoe we uw evenement vertalen naar een culinaire beleving? Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met u op.