Evenementenlocaties

Evenementenlocaties

De perfecte locatie

De locatie die helemaal past bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Bij laVie Catering snappen we dat. Eten, drinken en de locatie horen complementair aan elkaar te zijn. Daarom zorgen wij voor een excellente uitvoering van het eten op een plek die jij kiest.

Toplocaties

Heb je zelf nog géén locatie op het oog voor jouw evenement? LaVie Catering werkt met verschillende toplocaties door heel Nederland samen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van advies over de juiste evenementlocatie voor jouw verhaal.

Omvang gezelschap

In ons advies houden we uiteraard rekening met de omvang van het gezelschap en de locatie in het land waar jouw voorkeur naar uitgaat. Maar we kijken óók naar wat de uitstraling van het evenement mag zijn.

Doe hier inspiratie voor je evenementenlocatie op

Doe hier inspiratie voor je evenementenlocatie op

Radio Kootwijk Catering

Radio Kootwijk

Het monumentale voormalige zendstation Radio Kootwijk verrijst in het hart van de Veluwe, waar de bomen plaats maakten voor een open gebied van heidevelden en zandverschuivingen. Hoe gaaf is het om op een wonderlijke plek als deze je feest te kunnen vieren?

Wij werken nauw samen met Radio Kootwijk en verzorgen er zeer diverse evenementen. Van eenvoudig tot culinair hoogstaand.

ReeHorst

ReeHorst ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, centraal in het land. ReeHorst heeft internationale allure en sferen. Is stijlvol en elegant met een urban en female touch. Deze locatie is geschikt voor feesten, corporate events als congressen, productpresentaties en ook smakelijke diners voor grote en kleine aantallen zijn mogelijk, de locatie is beschikbaar van events voor 2 tot 2500 personen. Er zijn écht tal van opties bij Reehorst. Het is groots, maar toch warm en intiem. Ideaal is dat je ’s avonds kan blijven slapen in een van de kamers- of suites van het hotel.

Catering-bij-jouw-bedrijf- Nijmegen

BIJ JOUW BEDRIJF OF ORGANISATIE

Evenement, feestje, kleinschalige bijeenkomst op kantoor? Ook daar komen wij met onze hapjes, borrelpakketten of vliegen we in met onze vliegtuigtrolley ingericht met lekkers naar keuze.

Locatie:
Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG

Locatie:
ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede

Locatie:
Bij jouw bedrijf of organisatie.

Catering-bij-jouw-thuis

BIJ JE THUIS

Een uitgebreid ontbijt, brunch, lunch, borrel- of diner bij jouw thuis? Dat kan uiteraard óók. Samen kijken we hoe we jouw verhaal op thuislocatie het beste kunnen laten smaken.

VAN NELLE FABRIEK

De Van Nelle Fabriek centraal gelegen met 10.000m2 aan ruimte, is sinds 2014 Werelderfgoed. Naast dat er verschillende bedrijven gevestigd zijn is de Van Nelle Fabriek een echte evenementenlocatie. Hier kun je vergaderingen, borrels/diners, bedrijfsfeesten, congressen, beurzen en productpresentatie plaats laten vinden.

AFRIKA MUSEUM

Gelegen aan de rand van Nijmegen in het bosrijke en heuvelachtige Berg en Dal ligt het Afrika Museum. Deze prachtige en unieke locatie geniet in binnen- en buitenland bekendheid vanwege zijn unieke collectie Afrikaanse kunst en zijn fraaie buitenmuseum.

Locatie:
Bij jouw thuis!

Locatie:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

In de 12 verschillende soorten ruimtes met karakteristieke elementen is er altijd een mogelijkheid voor uw evenement. De Van Nelle Fabriek biedt in totaal 3 grote evenementenzalen en 12 vaste subzalen, welk aantal aangevuld kan worden met flexibele subzalen en de buitenruimte.

Locatie:
Postweg 6
6571 CS Berg en Dal

STEVENSKERK

In het historische hart van Nijmegen staat de Stevenskerk. Deze unieke locatie geeft al uw evenementen extra sfeer. Daarnaast is de Stevenskerk multifunctioneel waar concerten, beurzen en ook exposities plaats vinden. Wilt u liever dineren op deze bijzondere plek?

VALKHOF MUSEUM

Gelegen aan het Valkhofpark in Nijmegen bevindt zich een plek waar cultuur, architectuur en natuur samen komen: Museum Het Valkhof. Het modern vormgegeven, stijlvolle pand leent zich uitstekend als locatie voor uw partij. Het hippe, sfeervolle museumcafé biedt een ruim aantal zitplaatsen en beschikt daarnaast over prachtig terras onder de kastanjebomen, met uitzicht over de beeldentuin.

WERKSPOOR KATHEDRAAL

In de voormalige fabriekshal is er bijna 6000m2 beschikbaar om uw evenement te organiseren. Van foodfestivals tot corporate events, van kleine productpresentaties tot congressen voor 2500 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wanneer je de fabriekshal in Utrecht binnenloopt proef je de industriële sfeer en vallen de authentieke details meteen op. Naast een evenementenlocatie huisvest de Werkspoorkathedraal ook studios waar innovaties ondernemers werken. Capaciteit: tot 3500 personen.

Locatie:
Sint Stevenskerkhof 62
6511 VX Nijmegen

Capaciteit:

 • De Grote kerk: standaard 450 zitplaatsen, uit te breiden tot 1000 zitplaatsen;
 • Kooromgang en koor: recepties tot 200 personen;
 • De Zuiderkapel: ontvangsten tot 120 personen;
 • Gerfkamer: 15 personen;
 • Noorderkapel: 100 personen;
 • Crypte: 30 personen.

Van een eenvoudig kopje koffie tot een volledig diner voor maximaal 500 personen behoren ook tot de mogelijkheden. Daarbij is de Stevenkerk natuurlijk uitermate geschikt voor bruiloften.

Locatie:
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen

Locatie:
Tractieweg 41
3534 Ap Utrecht

SUGARCITY

SugarCity de voormalige suikerfabriek welke van 1863-1992 in gebruik was, is tegenwoordig uitgegroeid tot een bijzondere evenementen locatie. De hoge ruimtes ademen de rauwe industriele sfeer van vroeger maar daarbij is het decor heel sfeervol. SugarCity heeft tot 21.000 m2 aan ruimte voor evenementen en is volledig voorzien van moderne faciliteiten. De bereikbaarheid van SugarCity is ook goed geregeled, met een NS station voor de deur en 350 eigen parkeerplaatsen op het terrein. Capaciteit: 2 tot 4500 personen.

KASTEEL HERNEN

In het zuiden van Gelderland vlak bij Nijmegen ligt het Kasteel Hernen (14e eeuw). De verschillende zalen in het kasteel en de diverse bijgebouwen bieden veel mogelijkheden voor presentaties, borrels, diners, barbecues en vergaderingen.

Naast zakelijke bijeenkomsten in Kasteel Hernen ook bijzonder geschikt als trouwlocatie. Deze bijzondere trouwlocatie heeft verschillende plekken om het ja-woord te geven.

SCHOUWBURG AMPHION

Bent u op zoek naar een bijzonder decor voor uw event of meeting? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Schouwburg Amphion in Doetinchem. Het modern vormgegeven pand met strak maar sfeervol interieur biedt een warme en gastvrije ambiance. De twee prachtige theaterzalen en foyers bieden mogelijkheden voor evenementen zoals een beurs, symposium, vergadering of congres.

Capaciteit: 50 tot 2000 personen.

Locatie:
Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg

Locatie:
Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen

Locatie:
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem

LEISURELANDS: 20 RECREATIEGEBIEDEN IN GELDERLAND EN NOORD-LIMBURG

Leisurelands heeft verschillende recreatiegebieden. De recreatiegebieden zijn 365 dagen per jaar open en bezoekers vinden er een breed aanbod aan leisure-activiteiten. Leisurelands zorgt ervoor dat haar recreatiegebieden ook op lange termijn vitaal en aantrekkelijk blijven. Leisurelands laat graag zien hoe mooi de buitengebieden van Nederland zijn en wat je daar allemaal kunt beleven.

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. De locaties zijn uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Je slaagt er bij Leisurelands zeker om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Leisurelands heeft (o.a.) de volgende recreatiegebieden:

 • Berendonck (gemeente Wijchen)
 • Bussloo (Wilp, gemeente Voorst)
 • Groene Heuvels (Ewijk, gemeente Beuningen)
 • Hambroekplas (Borculo, gemeente Berkelland)
 • Haven Hattem (gemeente Hattem)
 • Heerderstrand (gemeente Heerde)
 • Hilgelo (gemeente Winterswijk)
 • Kievitsveld (Emst, gemeente Epe)
 • Mookerplas (Plasmolen, gemeente Mook & Middelaar)
 • Nevelhorst (Didam, gemeente Montferland)
 • Nieuw Hulckesteijn (gemeente Nijkerk)
 • Rhederlaag (Giesbeek en Lathum, gemeente Zevenaar)
 • Slingeplas (Bredevoort, gemeente Aalten)
 • Strand Horst (gemeente Ermelo en gemeente Harderwijk)
 • Strand Nulde (gemeente Putten)
 • Stroombroek (Braamt, gemeente Montferland)
 • Surfoever Hoge Bijssel (gemeente Nunspeet)
 • Wylerbergmeer (Beek, gemeente Berg en Dal)
 • Zandenplas (gemeente Nunspeet)
 • Zeumeren (Voorthuizen, gemeente Barneveld)
Contact opnemen met LaVie Catering

MEER WETEN?

Meer weten over hoe we uw evenement vertalen naar een culinaire beleving? Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met u op.

CONTACT OPNEMEN