Kom langs – kennismaking?

Onze TROTS

LaVie Catering, aangenaam: dat zijn wij! We zijn blij met al onze medewerkers die altijd voor jullie klaarstaan. Echte aandacht is volgens ons essentieel en ons team kan dat als geen ander meegeven en overbrengen. De LaVie Crew staat altijd voor je klaar.

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

Door aandacht, luisteren, het verhaal van begin tot eind te horen snappen we precies wat het doel van jouw evenement is. Ons team van culinair specialisten, food forecasters, project designers en partymanagers hebben stuk voor stuk een enorme passie voor eten en drinken. Gastvrijheid snappen we allemaal omdat het in ons DNA zit. Samen zorgen we ervoor dat elke bijdrage aan een evenement, een feest, aan jouw verhaal een smakelijk succes wordt.

Hieronder zie je wie wij zijn, maar we zijn eigenlijk vooral erg benieuwd naar jou. Vertel je ons wie je bent en hoe we je van dienst kunnen zijn?

Abbey van Limbeek - sales & projectmanager LaVie

Abbey van Limbeek

a.van.limbeek@laviecatering.nl

Abbey is het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alle collega’s achter de schermen óók precies weten wat het verhaal van de klant is. Goed luisteren en alles tot in de puntjes regelen is echt aan haar besteed. Elk event krijgt hierdoor alle aandacht die het verdient. Bel je voor het bespreken van een nieuw event of heb je een vraag over een lopende offerte? Grote kans dat je Abbey aan de telefoon krijgt.

Morgan van Benthem

m.van.benthem@laviecatering.nl

Morgan zorgt voor een strakke planning. De juiste personen op de juiste plek ondersteunt door de middelen die nodig zijn. Op deze manier worden klanten volledig ontzorgt in hun cateringbehoefte. Grote kans dat je Morgan op onze partijen ziet om te checken of alles op rolletjes loopt. Met oog voor zelfs de allerkleinste details ontbreekt het je event aan helemaal niets.

Sanne

Sanne Bakker

s.bakker@adcgroep.nl

Als junior Project- & eventmanager is Sanne vanaf het begin tot het einde betrokken bij jouw evenement. Samen met haar collega’s streeft Sanne naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Benieuwd naar wat Sanne voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Team LaVie Catering - Lars

Lars Wouters

Lars is een vast gezicht in onze keuken. Als zelfstandig werkend kok bereid hij het culinaire gedeelte voor de partijen. Koken dat is dan ook zijn passie. Tijdens de partijen is hij dan ook altijd bij het eten te vinden. Met oog voor detail en uitstekende smaakpapillen weet Lars jouw gerecht en/of hapje net wat extra’s te geven.

Romy Moonen

Romy werkt al jaren bij ons en is regelmatig te vinden op een partij, evenement of festival. Als gastvrouw staat ze altijd klaar voor de gasten. Ze doet er dan ook alles aan om een evenement te laten slagen.

Dani van Dreumel

Dani van Dreumel

Dani van Dreumel is een waardevolle schakel binnen ons logistieke team. Als logistiek medewerker is Dani verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. van de ontvangst, controle en registratie van inkomende goederen tot het klaarzetten en voorbereiden van evenementen. Dani zorgt ervoor dat de juiste spullen op de juiste plek staan.

Job - Logistiek LaVie

Job van Creij

Maak kennis met Job: de logistieke duizendpoot die bij ons bedrijf als Logistiek Medewerker actief is! Met zijn onuitputtelijke energie en toewijding zorgt hij ervoor dat onze logistieke processen op rolletjes lopen. Vanaf het moment dat hij ’s ochtends ons bedrijf binnenstapt, straalt hij positiviteit en enthousiasme uit.

Patrick Wolfs

p.wolfs@adcgroep.nl

Patrick kom je tegen zodra je bij LaVie solliciteert. Hij zorgt voor de werving en selectie van nieuwe collega’s en is altijd bezig om te kijken hoe de medewerkerstevredenheid nóg een stapje beter kan. Medewerkers zijn het meest kostbare bezit van het bedrijf. Patrick draagt graag zijn steentje bij om ervoor te zorgen dat medewerkers gelukkig en gezond zijn.

Karlijn Jansen

karlijn.jansen@adcgroep.nl 

Maak kennis met Karlijn Jansen, onze HR/Poolmanager. Karlijn houdt zich bezig met het maken van planningen, effectieve communicatie en het aantrekken van getalenteerde professionals. Haar specialisatie ligt in het werven van pas afgestudeerden, waarbij ze haar uitstekende sociale vaardigheden inzet om een positieve en inclusieve werkomgeving te creëren.

Milan Cornelissen

m.cornelissen@adcgroep.nl 

Maak kennis met Milan, onze projectmanager met een flair voor marketing. Milan is bedreven in het uitwerken en voorbereiden van evenementen en het stroomlijnen van werkprocessen. Zijn expertise gaat echter verder dan dat; Milan brengt ook een scherpe marketingfocus in zijn werk. Met een vakkundige aanpak zorgt hij voor efficiëntie en kwaliteit.

Cas van der Heijden

c.vd.heijden@adcgroep.nl

Cas is de drijvende kracht achter het bedenken, uitvoeren en beheren van onze sociale media, websites, marketing campagnes, magazines, nieuwsbrieven en onze marketingstrategie. Soms schiet hij ook even langs op een evenement om wat mooie foto’s & video’s te maken zodat er ook na het evenement nog volop kan worden genoten.

LaVie Crew

Natuurlijk zijn onze gastheren & gastvrouwen op de evenementen niet te vergeten. Met goed enthousiasme weten deze toppers de gasten altijd in de watten te leggen. Alle evenementen zijn gezellig en hier genieten ze dan ook op volle teugen van!

Gezocht nieuwe collega

Nieuwe collega’s- Ben jij bevlogen? Haal jij het beste in jezelf en anderen naar boven? Zit gastvrijheid in je bloed? Op WerkenbijAdcGroep vind je verschillende functies die wij momenteel open hebben staan. Een open sollicitatie sturen mag ook altijd!

Jouw culinaire droom beleven?

Advies is altijd vrijblijvend! Vraag bij ons naar de mogelijkheden!