Kom langs – kennismaking?

Onze mensen

LaVie Catering, aangenaam: dat zijn wij! We zijn blij met al onze medewerkers die altijd voor jullie klaarstaan. Echte aandacht is volgens ons essentieel en ons team kan dat als geen ander meegeven en overbrengen.

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

Door aandacht, luisteren, het verhaal van begin tot eind te horen snappen we precies wat het doel van jouw evenement is. Ons team van culinair specialisten, food forecasters, project designers en partymanagers hebben stuk voor stuk een enorme passie voor eten en drinken. Gastvrijheid snappen we allemaal omdat het in ons DNA zit. Samen zorgen we ervoor dat elke bijdrage aan een evenement, een feest, aan jouw verhaal een smakelijk succes wordt.

Hieronder zie je wie wij zijn, maar we zijn eigenlijk vooral erg benieuwd naar jou. Vertel je ons wie je bent en hoe we je van dienst kunnen zijn?

Romy

Romy Moonen

Alessandro

Alessandro Sapienza

a.sapienza@adcgroep.nl

“Per essere felici bisogna cucinare

Om gelukkig te zijn moet je koken”

Nicky Havelaar

n.havelaar@laviecatering.nl

Nicky is het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alle collega’s achter de schermen óók precies weten wat het verhaal van de klant is. Goed luisteren en alles tot in de puntjes regelen is echt aan Nicky besteed. Elk event krijgt hierdoor alle aandacht die het verdient. Bel je voor het bespreken van een nieuw event of heb je een vraag over een lopende offerte? Grote kans dat je Nicky aan de telefoon krijgt!

Rob van Os

r.van.os@laviecatering.nl

Rob is je directe gesprekspartner gedurende de organisatie van jouw event. Een bruiloft, een openingsfeest of een mooie jubilarisviering. Rob schakelt snel en weet precies wat passend is. Hij denkt en beweegt vanuit de klant. Hierdoor garanderen we dat jouw verhaal zal smaken van concept tot uitvoering van het event.

Morgan van Benthem

m.van.benthem@laviecatering.nl

Morgan zorgt voor een strakke planning. De juiste personen op de juiste plek ondersteunt door de middelen die nodig zijn. Op deze manier worden klanten volledig ontzorgt in hun cateringbehoefte. Grote kans dat je Morgan op onze partijen ziet om te checken of alles op rollllletjes loopt. Met oog voor zelfs de allerkleinste details ontbreekt het je event aan helemaal niets!

Kimber

Kimber Gieseck – Heere

k.heere@laviecatering.nl

Kimber is het eerste aanspreekpunt en helpt je graag op weg. Een groot, klein of last minute-event, daar draait Kimber haar handen niet voor om. Door het snelle schakelen en haar sterke inlevingsvermogen weet ze wensen van de opdrachtgever duidelijk op papier te zetten.

Het kan zomaar zijn dat je Kimber óók ziet op een van onze evenementen. Met haar passie voor de uitvoer van horeca draait ze hier nog wel eens mee!

Patrick Wolfs

p.wolfs@adcgroep.nl

Patrick kom je tegen zodra je bij LaVie solliciteert! Hij zorgt voor de werving en selectie van nieuwe collega’s en is altijd bezig om te kijken hoe de medewerkerstevredenheid nóg een stapje beter kan. Medewerkers zijn het meest kostbare bezit van het bedrijf. Patrick draagt graag zijn steentje bij om ervoor te zorgen dat medewerkers gelukkig en gezond zijn.

Gezocht Partymanager

Partymanager – Wij zijn op zoek naar een junior partymanager. Onze collega worden? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Gezocht nieuwe collega

Nieuwe collega’s- Ben jij bevlogen? Haal jij het beste in jezelf en anderen naar boven? Zit gastvrijheid in je bloed? Op WerkenbijAdcGroep vind je verschillende functies die wij momenteel open hebben staan. Een open sollicitatie sturen mag ook altijd!

Jouw culinaire droom beleven?

Advies is altijd vrijblijvend! Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Bel ons!