Kom langs – kennismaking?

Onze TROTS

LaVie Catering, aangenaam: dat zijn wij! We zijn blij met al onze medewerkers die altijd voor jullie klaarstaan. Echte aandacht is volgens ons essentieel en ons team kan dat als geen ander meegeven en overbrengen. De LaVie Crew staat altijd voor je klaar.

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

”We zijn blij met al onze medewerkers!”

Door aandacht, luisteren, het verhaal van begin tot eind te horen snappen we precies wat het doel van jouw evenement is. Ons team van culinair specialisten, food forecasters, project designers en partymanagers hebben stuk voor stuk een enorme passie voor eten en drinken. Gastvrijheid snappen we allemaal omdat het in ons DNA zit. Samen zorgen we ervoor dat elke bijdrage aan een evenement, een feest, aan jouw verhaal een smakelijk succes wordt.

Hieronder zie je wie wij zijn, maar we zijn eigenlijk vooral erg benieuwd naar jou. Vertel je ons wie je bent en hoe we je van dienst kunnen zijn?

Abbey Breepoel

a.breepoel@laviecatering.nl

Abbey is het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alle collega’s achter de schermen óók precies weten wat het verhaal van de klant is. Goed luisteren en alles tot in de puntjes regelen is echt aan Abbey besteed. Elk event krijgt hierdoor alle aandacht die het verdient. Bel je voor het bespreken van een nieuw event of heb je een vraag over een lopende offerte? Grote kans dat je Abbey aan de telefoon krijgt.

Morgan van Benthem

m.van.benthem@laviecatering.nl

Morgan zorgt voor een strakke planning. De juiste personen op de juiste plek ondersteunt door de middelen die nodig zijn. Op deze manier worden klanten volledig ontzorgt in hun cateringbehoefte. Grote kans dat je Morgan op onze partijen ziet om te checken of alles op rolletjes loopt. Met oog voor zelfs de allerkleinste details ontbreekt het je event aan helemaal niets.

Romy Moonen

Romy werkt al jaren bij ons en is regelmatig te vinden op een partij, evenement of festival. Als gastvrouw staat ze altijd klaar voor de gasten. Ze doet er dan ook alles aan om een evenement te laten slagen.

Alessandro Sapienza

a.sapienza@adcgroep.nl

“Per essere felici bisogna cucinare” -> Om gelukkig te zijn moet je koken”

Alessandro is onze droom chef die alle culinaire uitdagingen aangaat en steeds weer met nieuwe verassingen komt. Heb je een evenement? Dan is de kans groot dat Alessandro tegenkomt met een culinair gerechtje.

Cas Christiaans

c.christiaans@adcgroep.nl

Cas is onze junior sales & eventmanager en weet van aanpakken. Hij zorgt voor een goed verloop van het evenement. Daarbij houdt Cas altijd de wensen van de klant in zijn achterhoofd. Cas heeft plezier in zijn werk en dat merk je dan ook aan alles.

Patrick Wolfs

p.wolfs@adcgroep.nl

Patrick kom je tegen zodra je bij LaVie solliciteert. Hij zorgt voor de werving en selectie van nieuwe collega’s en is altijd bezig om te kijken hoe de medewerkerstevredenheid nóg een stapje beter kan. Medewerkers zijn het meest kostbare bezit van het bedrijf. Patrick draagt graag zijn steentje bij om ervoor te zorgen dat medewerkers gelukkig en gezond zijn.

Cas van der Heijden

c.vd.heijden@adcgroep.nl

Cas is de drijvende kracht achter het bedenken, uitvoeren en beheren van onze sociale media, websites, marketing campagnes, magazines, nieuwsbrieven en onze marketingstrategie. Soms schiet hij ook even langs op een evenement om wat mooie foto’s & video’s te maken zodat er ook na het evenement nog volop kan worden genoten.

Sjoerd Lukassen

s.lukassen@adcgroep.nl

Deze creatieve geest weet zelfs de slechtste foto om te toveren tot een kunstwerk. Sjoerd houdt zich bezig met onze websites, de sociale media, en alles op het gebied van grafische opdrachten. Zoals het broodje van de maand en het implementeren van een nieuw online systeem. Hij houdt zich ook bezig met het maken van foto’s & video’s voor op onze sociale media.

LaVie Crew

Natuurlijk zijn onze gastheren & gastvrouwen op de evenementen niet te vergeten. Met goed enthousiasme weten deze toppers de gasten altijd in de watten te leggen. Alle evenementen zijn gezellig en hier genieten ze dan ook op volle teugen van!

Gezocht nieuwe collega

Nieuwe collega’s- Ben jij bevlogen? Haal jij het beste in jezelf en anderen naar boven? Zit gastvrijheid in je bloed? Op WerkenbijAdcGroep vind je verschillende functies die wij momenteel open hebben staan. Een open sollicitatie sturen mag ook altijd!

Jouw culinaire droom beleven?

Advies is altijd vrijblijvend! Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Bel ons!