Opening nieuw bedrijfspand

Bedrijfspand opening

Opening nieuw bedrijfspand? Laat LaVie catering al die zorgen van je afnemen. Door de jaren lange ervaring weten we precies hoe we alles tot in de puntjes moeten verzorgen. Alvast een sfeer impressie op doen? Klik hier.

Broodje hamburger

Food

‘Food brings a good mood’ en dat weet onze keuken als een van de beste. Wij denken met plezier met je mee, zodat jij het lekkerste en leukste eten kan aanbieden. Zelfs in thema werken is geen probleem voor ons. Heb je zelf ideeën voor ‘nieuwe’ gerechtjes? Leuk! we kijken graag met je mee voor de eventuele mogelijkheden.

Decoratie

Decoratie geeft sfeer. Bij LaVie hebben wij daarom een uitgebreide collectie. Onze medewerkers hebben oog voor detail en weten precies hoe ze jouw evenement onvergetelijk kunnen maken. Cocktailbomen, vliegtuigtrolleys, foodtrucks, signing en ga zo maar door. Onze creatievelingen gaan graag voor je aan de slag. 

buiten bedrijfsevenement organiseren

Meubilair

Qua meubilair zit je bij ons op de goede plek. Doordat LaVie Catering meerdere lijnen aan meubilaire heeft, zit er altijd iets tussen wat goed bij jullie past. Behalve dat het meubilaire er leuk uit ziet , zorgt het ook voor comfort. Genoeg en verschillende zithoekjes creëren al snel een gezellig sfeer bij de opening van jouw bedrijfspand. 

Organiseer je een opening nieuw bedrijfpand? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Festivalstyle is hot en past goed in het belevingswereld van je medewerkers en relaties. Het is de perfecte setting om op een relaxte manier jouw gasten een hele gezellige ongedwongen dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten! Bedrijfsfestival organiseren, bekijk de checklist.

Verras je medewerkers met een knallende opening van het nieuwe bedrijfspand

GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE opening nieuw bedrijfspand?

Laat u verrassen. Ons team zorgt er voor dat de opening van het nieuwe bedrijfspand goed verloopt zodat u zelf ook optimaal kunt genieten van het moment. Zodra u contact met ons hebt opgenomen en uw wensen en behoeftes hebt verteld, gaan wij aan de slag met een passend voorstel. Wij nemen de door u benoemende punten altijd mee in het voorstel. Wilt u tussendoor toch nog iets wijzigen? Geen probleem, doordat wij erg flexibel zijn passen wij ons voorstel graag aan naar uw voorkeuren. Nog op zoek naar entertainment voor uw de opening van het nieuw bedrijfspand? Ook hierin helpen wij u graag.

Op de grote dag verzorgen wij de opbouw van de opening. De volgende dag is alles netje opgeruimd en schoongemaakt en kunnen u en uw collega’s niet genoeg praten over de onvergetelijke opening.