Outdoor cooking is letterlijk en figuurlijk hot! Het geknetter van het brandende hout, het smeulende vuur en de heerlijke geuren die voorbijkomen maken dat outdoor cooking een beleving an sich is. Vuur is het meest pure element waar onze voorouders al gebruik van maakten. Sindsdien hebben we natuurlijk grote sprongen op culinair gebied gemaakt.

Toch willen we soms even terug naar de basis en daar past outdoor cooking natuurlijk perfect in. Iedereen kent de barbecue, maar ben je ook al bekend met de smoker of de vuurschaal? Al deze materialen maken onderdeel uit van outdoor cooking.

Door de jaren heen hebben we veel trends zien ontstaan.

Thrill & Grill, het outdoor en indoor cooking concept

Bij LaVie hebben wij het concept ‘Thrill & Grill’ ontwikkeld. Hier staat outdoor cooking centraal, we gaan terug naar de basis maar in een modern jasje. De authentieke en one of a kind ‘veldkeuken’ is altijd het stralende middelpunt.

Het concept ‘Thill & Grill’ kan op iedere buitenlocatie uitgevoerd worden. De gasten genieten van het buiten zijn terwijl onze chefs het vuur doen oplaaien. Maar ook binnen is het mogelijk ‘Thrill & Grill uit te voeren. Dan halen wij buiten naar binnen en geniet je op deze manier van de lekkerste gerechten.

Thrill & Grill is het outdoor cooking concept dat buiten naar binnen haalt!

Live cooking in de spotlight

Koken op vuur is live bereiding. Op een authentieke manier worden stoere en verse gerechten voor het oog van de gast bereid. Maar het draait tegenwoordig niet alleen meer om vlees. Ook vis- en groentegerechten hebben een hoofdrol gekregen.

Helemaal in stijl

Naast de veldkeuken, andere materialen en decoratie zorgen wij ervoor dat het concept in stijl wordt weergegeven. De signing, aankleding en onze mensen maken het helemaal af!

Benieuwd hoe ‘Thrill & Grill’ op uw evenement past? Neem contact met ons op en wij vertellen het graag in een persoonlijk gesprek. Liever zelf aan de slag? Houd onze blog in de gaten voor de lekkerste en nieuwste trends en tips!