Particuliere catering voor jouw feest!

LaVie Catering vindt dat alle bijzondere momenten in het leven gevierd moeten worden. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of jubileum. En op jouw eigen feest moet je uiteraard zorgeloos kunnen genieten. Daar is LaVie catering in gespecialiseerd.

Of je nou kiest voor een walking dinner, een barbecue of een sfeervol diner; wij regelen het voor je! Wij zijn pas tevreden als jij een heerlijke, onvergetelijke dag hebt gehad. LaVie Catering is daarom de ideale partner in particuliere catering.

Wij brengen de culinaire wereld naar jou toe. Dit kan bij jou thuis, in jouw tuin of zelfs midden op een weiland. Daarnaast hebben wij ook locaties waar jij jouw feest kan organiseren. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, hiermee helpen wij je graag in een totaalconcept dat aansluit bij jouw feest. Onze hartelijke en professionele gastvrouwen- en heren zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

LaVie Catering staat voor een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!

Particuliere catering op maat

BRUILOFT

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Eten, drinken en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke onderdelen.

BARBECUE

Wil je graag genieten van een heerlijke culinaire barbecue? Verwen jezelf en laat het eens door iemand anders organiseren!

TUINFEEST

Eens in de zoveel tijd is er iets te vieren in het leven. Word je 60? Ben je 25 jaar getrouwd? Of zijn je kinderen geslaagd?

Verras jezelf en je gasten met een heerlijk thuisdiner. Particuliere Catering by LaVie

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK THUISDINER?

Neem plaats aan een mooie ingedekte tafel voor een sitting diner of meng je tussen de gasten in een meer informele opstelling, wanneer je voorkeur uitgaat naar een walking dinner. Het kan allemaal, het samenzijn staat centraal deze dag. LaVie Catering ontzorgt en verrast je van een warm ontvangst tot een smakelijk dessert. Alles voor een spectaculaire beleving, zowel op het gebied van gastvrijheid en ambiance als op culinair niveau!