Barbecue? – Vraag naar de mogelijkheden!

Geheel verzorgde barbecue

Wil je graag genieten van een heerlijke culinaire barbecue? Verwen jezelf en laat het eens door iemand anders organiseren! LaVie Catering regelt graag een heerlijke barbecue voor jou en je familie en vrienden. Of het nu zomer of winter is, onze chefs verrassen u graag met heerlijke gerechten.

Outdoor cooking is letterlijk en figuurlijk hot!

Outdoor Cooking concept Lavie Catering

Outdoor cooking is letterlijk en figuurlijk hot! Het geknetter van het brandende hout, het smeulende vuur en de heerlijke geuren die voorbijkomen maken dat outdoor cooking een beleving an sich is. Vuur is het meest pure element waar onze voorouders al gebruik van maakten. Sindsdien hebben we natuurlijk grote sprongen op culinair gebied gemaakt.

Toch willen we soms even terug naar de basis en daar past outdoor cooking natuurlijk perfect in. Iedereen kent de barbecue, maar ben je ook al bekend met de smoker of de vuurschaal? Al deze materialen maken onderdeel uit van outdoor cooking.

Thrill & Grill, Het outdoor en indoor cooking concept

Bij LaVie hebben wij het concept ‘Thrill & Grill’ ontwikkeld. Hier staat outdoor cooking centraal, we gaan terug naar de basis maar in een modern jasje. De authentieke en one of a kind ‘veldkeuken’ is altijd het stralende middelpunt.

Het concept ‘Thill & Grill’ kan op iedere buitenlocatie uitgevoerd worden. De gasten genieten van het buiten zijn terwijl onze chefs het vuur doen oplaaien. Maar ook binnen is het mogelijk ‘Thrill & Grill uit te voeren. Dan halen wij buiten naar binnen en geniet je op deze manier van de lekkerste gerechten.

Thrill & Grill is het outdoor cooking concept dat buiten naar binnen haalt!

Live Cooking in de spotlight

Koken op vuur is live bereiding. Op een authentieke manier worden stoere en verse gerechten voor het oog van de gast bereid. Maar het draait tegenwoordig niet alleen meer om vlees. Ook vis- en groentegerechten hebben een hoofdrol gekregen.

Helemaal in stijl

Naast de veldkeuken, andere materialen en decoratie zorgen wij ervoor dat het concept in stijl wordt weergegeven. De signing, aankleding en onze mensen maken het helemaal af!

Cases-Klanten-opdrachtgevers-LaVie-Catering
Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Weten hoe wij jouw barbecue laten smaken?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van je barbecue uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je gasten in de watten gelegd worden.