LaVie Catering hamburger uitgifte bij Toshiba

Toshiba – Openingsevenement Toshiba Global Commerce Solutions Almere –

File:Toshiba logo.svg - Wikimedia Commons

Valerie de Haan: “LaVie Catering heeft het openingsevent van Toshiba Global Commerce Solutions in Almere tot in de puntjes voor ons verzorgd!

LaVie heeft het voor elkaar gekregen om het logistieke en staging centrum om te bouwen tot een waardige evenementenlocatie. De ruimte was omgetoverd tot een sfeervolle en prachtig aangeklede plek die perfect paste bij het event.

De dag begon met een heerlijke lunch die prachtig gepresenteerd werd. Het was duidelijk dat ze veel aandacht hebben besteed aan details en de kwaliteit van het eten. Bovendien hebben ze briljant rekening gehouden met de verschillende culinaire wensen van onze internationale groep.

De openingsceremonie verliep vlekkeloos en was feestelijk aangekleed met ballonnen, confetti en een rode loper. In plaats van het knippen van een lintje om het gebouw te openen, kwamen zij op het idee om een stekker in elkaar te steken als start van het logistieke en staging centrum. Iets wat veel beter bij onze organisatie paste en heel origineel was.

Tot slot was het tijd voor de borrel, waarbij een leuke combinatie werd gemaakt tussen Japanse (Toshiba is een Japans bedrijf) en Europese smaken. Iedereen was onder de indruk en genoot van de hapjes en drankjes.

Ik beveel iedereen LaVie aan. Er is veel persoonlijk contact, ze luisteren goed naar je wensen en komen met creatieve ideeën om er echt iets moois van te maken.”

Onze opdrachtgevers een onvergetelijke dag bezorgen, daar worden wij blij van! Bekijk hieronder de sfeerfoto’s.