Catering-concept-wild-wild-barbecue
Catering-concept-winter-circus

LaVie Catering presenteert drie unieke winterconcepten

Korte dagen, knusse avonden! En dat geldt zeker met de winterconcepten van LaVie Catering

Die zijn namelijk ideaal voor een winters evenement in november, een gezellige nieuwjaarsreceptie in stijl of een winterse barbecue in februari. Daarom hebben we dit jaar weer drie nieuwe winterse concepten ontwikkeld:

  • Winter Carnival
  • Wild wild Winter
  • Metropolitan Winter

Uiteraard worden deze winterconcepten aangepast op jullie persoonlijke wensen.

Winter Carnival – winterconcepten

De grote kleurrijke circustent is het stralende middelpunt van dit winterconcept. Gasten worden daar verwelkomd met een heerlijk kopje warme chocolademelk of onze signature coctail ‘Red Nose Rum Punch’. Binnen in de tent is het prachtig aangekleed; er zijn diverse fooduitgiftes en grote bar waar de toon gezet wordt voor een gezellig feest. Want gezelligheid, dát is het kernwoord. Het Winter Circus is overigens ideaal voor evenementen waar zowel jonge en oudere gasten welkom zijn. Hotdogs, popcorn en suikerspinnen zijn een kleine greep uit het assortiment waaruit men kan kiezen. Echt groots uitpakken? Denk dan eens aan een heuse (circus) act of een photobooth met accessoires om herinneringen vast te leggen.

Wild Wild Winter – winterconcepten

Outdoor cooking met een wild tintje. Barbecueën in de winter is namelijk nóg gezelliger. Opwarmen bij de vuurkorven en kampvuren in knusse hoekjes met schapenvellen, diverse plaids en dekentjes. Of het evenement nu buiten of binnen plaatsvindt, de stretchtent geeft een knus gevoel van geborgenheid. Bij binnenkomst maken de gasten zelf warme chocolademelk met lekkere toppings bij de Hot Hot Chocolate Bar en roosteren ze marshmallows bij het knisperende vuur. Grote smokers, Green Eggs en vuurschalen bereiden de lekkerste winterse gerechten; denk aan de ‘Wild Dog’, kalkoenburger en pulled wild zwijn. Smullen maar!