WinterseCocktails-Catering-LaVie

Winterse cocktails

Denk je bij cocktails ook direct terug aan de zomer, lekker op het terras, met een grote cocktail in je hand? Niet doen! Want cocktails zijn ook perfect in de winter te serveren tijdens een evenement of feestje.

Zeg nou zelf, cocktails zijn super feestelijk en door de vele soorten en maten past er altijd wel een bij jouw gelegenheid.

Winterse Cocktails

Feestelijk ontvangst

Bij LaVie Catering houden we wel van een goede cocktail en doen we graag inspiratie op naar bijzondere combinaties en smaken. Voor deze winterse maanden hebben wij een tweetal nieuwe cocktails gevonden die perfect passen bij een feestelijk ontvangst. Daarnaast houden deze cocktails je ook warm tijdens deze koude periode!

Red Nose Rum Punch

Punch up jouw ontvangst door deze fantastische feestelijke cocktail te presenteren, gemaakt van gekruide rum, rode wijn, cranberrysap en specerijen.

As cute as Rudolf’s nose!

Gift of gold

Een feestelijke en chique gift voor uw gasten van cognac, verfrissende Ginger Ale en citroen.

Liever proosten met een alcoholvrije versie?

Misschien heb je het al voorbij zien komen maar alcoholvrij en laag in alcohol maken hun opmars! Doordat veel mensen zich bezig houden met hun gezondheid laten zij de alcoholhoudende drankjes naast zich staan. Hierdoor wordt steeds meer aandacht besteed aan creatieve alcoholvrije drankjes. Zo zijn alcoholvrije spirits al op de markt verschenen en wordt daar volop geëxperimenteerd!

Een echte hardloper bij LaVie Catering is de mocktail

Rosemarie’s Pear

Een feestelijke alcoholvrije cocktail met Bitter lemon, Victoria succo di limone, een beetje honing, peer en een heerlijk geurend takje rozemarijn.

Warme chocomelk als ontvangst drankje

Verras je gasten met een warme chocomelk van de Ho(t) Ho(t) Chocolatebar! Warme chocomelk hoort bij de koude wintermaanden en hoe leuk is het om een beker warme choco zelf te toppen met slagroom, mini marshmallows of sprinkels? Met de chocoladebar van LaVie Catering is dat mogelijk!

Zoals je ziet is niet alleen de culinaire wereld constant in ontwikkeling maar maken bijzondere (alcoholvrije) drankjes een echte opmars. Wat is jouw favoriete ‘winter’drankje?

Een van deze feestelijke drankjes op uw evenement of feest? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met u!