Bedrijfsfestival

Een bedrijfsfestival om nooit te vergeten. LaVie vertaalt het verhaal van jouw evenement naar een orgineel totaalconcept.

Heb je als organisatie of bedrijf iets te vieren? Of heb je een evenement op de planning staan? Dan ben je bij LaVie Catering aan het juiste adres! LaVie verstaat als geen ander de kunst om het zakelijke met het genieten te combineren. Inspirtatie op doen? Klik hier.

Bedrijfsfestival foodtruck

Foodtrucks

Een bedrijfsfeest in festivalstijl brengt sfeer en gezelligheid. Met onze verschillende foodtrucks toveren wij een locatie om in een prachtig festivalterrein.

Bedrijfsfestival meubilair

Meubilair

Ook onze meubilair lijnen sluiten volledig aan bij een bedrijfsfestival op locatie. Met ons meubilair ben je verzekert van een mooie uitstraling met comfort.

Bedrijfsfestival decoratie

Decoratie

Een festival zonder decoratie is geen festival. Om de juiste sfeer te creëren gaan onze creatieve collega’s los op de locatie naar keuze. Bedrijfs signing verwerken? Leuk!

Organiseer je een opening, een jubileum of een personeelsfeest? Dan is een festival toch echt ‘the way to go’ in 2022. Festivals zijn hot en passen goed in het belevingswereld van je medewerkers en relaties. Het is de perfecte setting om op een relaxte manier jouw gasten een hele gezellige ongedwongen dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten! Bedrijfsfestival organiseren, bekijk de checklist.

Verras je medewerkers met een festival op locatie.

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK BEDRIJFSFESTIVAL?

Laat je verrassen. Wij zorgen ervoor dat uw festival goed verloopt zodat u mee kan genieten van het mooie moment. Neem contact met ons op en vertel uw wensen en behoeftes. Wij zorgen voor een voorstel op maat en nemen uw punten op in onze planning. Tussentijds iets aanpassen? Geen probleem, wij zijn flexibel en passen ons voorstel graag aan naar uw voorkeuren. Op zoek naar entertainment voor uw bedrijfsfeest, wij helpen u graag verder.

Op de dag zelf verzorgen wij de opbouw van het bedrijfsfestival, kunt u tijdens uw evenement ultiem genieten en de dag na het bedrijfsfestival is alles weer schoon en kan het napraten beginnen.