Street food: voor elke gelegenheid!

Street food is natuurlijk al langere tijd hip & happening overal. Is het dan nog steeds wel van deze tijd als je tijdens jouw event street food presenteert aan je gasten?

Hierop zeggen wij volmondig: JA! Wij blijven namelijk ook op dat gebied innoveren en perfectioneren. Street food heeft zó veel voordelen!

  • Het is niet alleen smakelijk en populair, maar je kunt veel verschillende items laten proeven aan je gasten
  • Het verwent niet alleen je smaakpapillen, maar het brengt ook echt extra beleving aan je event. Het food wordt op een passende manier aan je gasten gepresenteerd.
  • Het is geschikt voor alle soorten events. Of het nou een congres, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een (in)formele borrel betreft, het kan allemaal!
  • Steeds meer mensen eten vegetarisch of veganistisch, ook hier hebben wij een groot aanbod aan street food items voor bedacht en ontwikkeld. (misschien doorlinkje naar vegan streetfood?)
  • Heb je een thema voor je event? Street food is uitermate geschikt om je thema meer kracht bij te zetten.
  • Bij ons ben je meteen aan het juiste adres! Meer informatie? Je weet ons te vinden!

Street Food op maat voor jouw event

Vegan-Street-Food-LaVie

Vegan Street Food

Ons uitgebreide all over the world street food assortiment is al veel langer bekend bij en uitgebreid getest door velen, maar wij hebben ook een heel lekker en  volledig veganistisch street food assortiment. Wat dacht je van een oval pita met pulled aubergine, sla en hummus!?

Thrill-en-Girill-street-food-laVie-Catering

Thrill&Grill

Bij LaVie hebben wij het concept ‘Thrill & Grill’ ontwikkeld. Hier staat outdoor cooking centraal, we gaan terug naar de basis maar in een modern jasje. De authentieke en one of a kind ‘veldkeuken’ is altijd het stralende middelpunt.

Asian Street Food

Asian Street Food

Als je in Azië trek hebt, ga je de straat op. Heerlijke gerechten komen daar van kleine stalletjes, waar in enorme wokken verse ingrediënten worden gemixt met authentieke kruidenmengsels. Ook voor evenementen is Aziatisch street food áltijd een goed idee. Loopt het water je al in de mond van een steambun met krokante Asian flavoured crispy spek en zoetzure groenten?

Mediteraans-street-food

Mediterraans street food

Eens in de zoveel tijd is er iets te vieren in het leven. Word je 60? Ben je 25 jaar getrouwd? Of zijn je kinderen geslaagd?

Latin American Street Food

(Latin) American street food

Eens in de zoveel tijd is er iets te vieren in het leven. Word je 60? Ben je 25 jaar getrouwd? Of zijn je kinderen geslaagd?

Verras jezelf en je gasten met een heerlijk thuisdiner.

GENIETEN VAN EEN HEERLIJK THUISDINER?

Neem plaats aan een mooie ingedekte tafel voor een sitting diner of meng je tussen de gasten in een meer informele opstelling, wanneer je voorkeur uitgaat naar een walking dinner. Het kan allemaal, het samenzijn staat centraal deze dag. LaVie Catering ontzorgt en verrast je van een warm ontvangst tot een smakelijk dessert. Alles voor een spectaculaire beleving, zowel op het gebied van gastvrijheid en ambiance als op culinair niveau!