Diner – Vraag naar de mogelijkheden!

Diner

Genieten van een heerlijk diner op een prachtige locatie of gewoon thuis? LaVie Catering regelt het! Wij bieden culinaire gerechten op topniveau en uiteraard kunnen we daar passende dranken bij schenken.

Wij bieden onze opdrachtgevers altijd een concept op maat aan. Zo is er de keuze uit onder andere een walking dinner of een sitting dinner.

We luisteren naar je wensen en zorgen voor een diner dat past bij jou en je gezelschap.

Walking dinner

Een walking dinner is een diner waarbij de gasten geen vaste plaats hebben. Dat zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer. Gerechten worden door onze medewerkers geserveerd. Het is dus geen lopend buffet. De gerechten zijn vaak een aantal kleinere hapjes die uit de hand gegeten worden. Denk aan amuses, fingerfood of gerechten die met een klein lepeltje of vorkje gegeten worden. In totaal zijn deze culinaire lekkernijen een compleet diner. Gasten zijn vrij om tussen de gangen door rond te lopen en te netwerken. Een walking dinner is een originele en moderne manier om een etentje te verzorgen.

Sitting dinner

Bij een sitting dinner hebben gasten een vaste plek aan een prachtig gedekte tafel. Het is een ontspannen manier om te genieten van een heerlijk diner bereidt door één van onze topkoks. Geschikt voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Een sitting dinner kan op verschillende bijzondere locaties plaatsvinden bijvoorbeeld bij u thuis of bij één van onze locaties.

Meer informatie diner

Naast deze vormen van een diner bieden wij ook nog vele andere concepten aan zoals een buffet, streetfood, borrels en nog veel meer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met u op.

Weten hoe wij uw diner laten smaken?

Vindt u het prettig om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor u! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat uw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat uw medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.