Personeelsfeest – Vraag naar de mogelijkheden!

Personeelsfeest

De organisatie van een personeelsfeest kost veel tijd. Wil je écht wat bijzonders doen voor je medewerkers? En met z’n allen onbezorgd genieten? Schakel dan LaVie Catering in. Wij zorgen voor een culinair event op niveau dat je personeel niet snel zal vergeten.

Culinair

Op culinair gebied kunnen wij heel veel bieden. Streetfood, maar ook een sitting- of walking dinner. Een buffet kan natuurlijk ook of een avondfeest vol met heerlijke borrelhappen. Kwaliteit en de wensen van de klant staan daarbij altijd voorop.

Wij laten je verhaal smaken!

Styling personeelsfeest

Graag helemaal geen omkijken naar het personeelsfeest? Laat ons dan ook de styling verzorgen. Onze meubellijn Woodz geeft elk feest een  bijzonder tintje.

Concepten

We hebben ook een aantal concepten ontwikkeld die perfect zijn voor een originele bedrijfsborrel of – diner. Denk aan een heus bedrijfsfestival waarbij je medewerkers kunnen genieten van de authentieke festivalsfeer onder het genot van een hapje en drankje. Bekijk hier al onze concepten. 

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Weten hoe wij jouw zakelijke verhaal zouden laten smaken?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van je evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.