Seminar / Congres – Vraag naar de mogelijkheden!

Relatie-event

Een relatie-event is de uitgelezen kans om uw waardering te uiten aan klanten, partners en leveranciers. Maar dan wil je natuurlijk wel dat alles perfect verloopt. LaVie Catering zorgt daarvoor. Wij organiseren de perfecte zakelijke borrel waar je onbezorgd kunt netwerken.

LaVie Catering kan tijdens een relatie-event zorgen voor hapjes op culinair hoog niveau, een bijzondere lunch of diner. Bovendien kunnen wij ook de hele styling voor onze rekening nemen.

Zo heb je nergens omkijken naar!

Spotlight

Een relatie-event is de perfecte gelegenheid om je bedrijf in the picture te plaatsen. Vooral in een tijd waarin veel online zaken gedaan worden, kun je je onderscheiden door persoonlijke netwerkborrels. LaVie Catering is gespecialiseerd in het cateren van zakelijke events. Bovendien maken wij altijd een concept op maat dat precies aansluit bij de visie van je bedrijf. Laat je relatie-event jouw visitekaartje zijn; wij laten het smaken!

Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op.

Weten hoe wij je relatie-event laten smaken?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van je evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden.