Seminar / Congres – Vraag naar de mogelijkheden!

Seminar / congres

Dat hapjes, drankjes en styling uw seminar of congres kunnen versterken, weten wij bij LaVie Catering als geen ander. Wij zorgen er met onze catering voor dat je bedrijf een onuitwisbare indruk maakt op uw gasten.

Tijdens een seminar of congres kunnen de bezoekers wel wat brainfood gebruiken. Kies voor lekkere voeding die energie geeft en ervoor zorgt dat iedereen fris en scherp blijft.

LaVie Catering staat voor kwaliteit.

Wij bieden culinaire gerechten op hoog niveau. Maar ook de styling kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Voor elke klant maken wij een concept op maat.

LaVie Catering is gespecialiseerd in het cateren van zakelijke evenementen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een walking dinner als afsluiting van een dagvullend programma of wat lekkere hapjes voor tussendoor, wij laten je seminar of congres smaken. Heeft je congres of seminar een bepaald thema? Wij bedenken hier graag passende hapjes en drankjes bij. Ook wordt er nagedacht over de manier van presenteren en serveren. Want dat maakt de beleving compleet.

Meer informatie catering seminar / congres

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

LAAT JE GEGEVENS BIJ ONS ACHTER

Je evenement uit handen geven?

Vind je het prettig om de volledige organisatie van je evenement uit handen te geven? Dan heeft LaVie Catering hierin ook de oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring als partycateraar op hoog niveau, beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan professionals en eventbureaus. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt. Én dat je medewerkers of gasten in de watten gelegd worden. Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op!