Gasten écht verbazen op een jubileum, presentatie of (bedrijfs)feest? Kies dan voor de 3D Food Printer en er wordt gegarandeerd nog lang nagepraat over uw evenement. Met de 3D food printer is het mogelijk om gepersonaliseerde elementen aan gerechten toe te voegen. Denk aan een logo op een welkomshapje, bijzonder figuren bij het dessert of een persoonlijke boodschap op een gerecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast gaat de printer voedselverspilling tegen én is het een bijzondere vorm van live entertainment.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

CREATIES

Met een 3D food printer kunnen alle vormen en figuren gemaakt worden, maar het is natuurlijk leuk om te kiezen voor een ontwerp dat niet met de hand gemaakt kan worden. Denk aan een honingraad van merengue of chocolade en voeg dat toe aan een dessert. Daarnaast is het met de 3D food printer ook eenvoudig om een logo, beeldmerk of persoonlijke boodschap toe te voegen aan een gerecht. Met meer dan 50 ingrediënten; van ganache tot chocolade, maar ook merengue, kaas, fruit en zelfs vlees zijn er talloze mogelijkheden.

VOEDSELVERSPILLING

Het 3D printen van voedsel gaat verspilling tegen. Ingrediënten die geen schoonheidsprijs verdienen qua uiterlijk worden in no time omgetoverd tot een heuse eyecatcher op het bord. De smaakt gaat daarbij niet verloren. LaVie Catering gebruikt bijvoorbeeld tomaten die anders, vanwege het uiterlijk, weggegooid zouden worden. Een win-win situatie dus!

3D FOOD PRINTER ZORGT VOOR VERBAZING

Een 3D food printer zal gasten ongetwijfeld intrigeren. Maar de printer kan op meerdere manieren verrassen. Print eens een wortel die niet naar wortel smaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij denken graag mee over de manier waarop 3D Food Printen neergezet kan worden op uw evenement. Voor meer informatie neem contact met ons op.