Wijnen LaVie

De temperatuur daalt geleidelijk en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken hoe u dit jaar uw relaties en/of medewerkers wilt bedanken voor het afgelopen jaar. Heeft u al gedacht aan een kerst- of eindejaarsevenement? Of ligt de interesse in een nieuwjaarsborrel? Met de winterconcepten van LaVie organiseert u uw evenement, feest of andere viering helemaal in stijl met het seizoen. Laat u verrassen en inspireren door de drie concepten die wij presenteren.

In deze post besteden wij aandacht aan het concept ‘An Extraordinary Winter’. Over the top in een luxueus jasje!

Mag het allemaal wat luxer, wat extremer? Dan is het concept ‘An Extraordinary Winter’ zeker iets voor u.

An extraordinary winter

LaVie gaat niet voor gewoon, wij gaan voor het uiterste, over de top! Alles wordt tijdens uw viering uitbundiger, extremer en luxer. Want goed is niet goed genoeg meer! Tijdens uw evenement verrassen wij u en uw gasten met uitbundige en luxe gerechten van hoge kwaliteit.

Tijdens het ontvangst presenteren onze gastvrouwen en gastheren de heerlijke en winterse cocktail ‘Red Nose rum punch’. Ontvangt u uw gasten liever met een glas bubbels? Dan presenteren wij deze vanuit een cocktailboom.

Culinair met een twist

De gerechten krijgen een upgrade, zo wordt het ‘gewone frietje’, Frites de Luxe, de milkshake wordt een freakshake.Onze gastvrouwen en gastheren zorgen voor een wauw moment wanneer zij rond lopen met dé zwevende blinis. Daarnaast staat ons professionele personeel voor u klaar om u te ontzorgen. Persoonlijke aandacht en gevoel voor bijpassende aankleding zorgen ervoor dat dit een evenement wordt om nooit te vergeten!

Heeft u een bijzondere boodschap die u dit najaar/winter wilt vertellen? Dan is het concept ‘An Extraordinary Winter’ zeker iets voor u. Benieuwd naar de andere twee concepten? Eerder vertelden wij al over het concept Winter streetfood en binnenkort leest u alles over Wild Wild Winter