Thrill-en-Girill-street-food-laVie-Catering

De temperatuur daalt geleidelijk en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken hoe u dit jaar uw relaties en/of medewerkers wilt bedanken voor het afgelopen jaar. Heeft u al gedacht aan een kerst- of eindejaarsevenement? Of ligt de interesse in een nieuwjaarsborrel? Met de winterconcepten van LaVie organiseert u uw evenement, feest of andere viering helemaal in stijl met het seizoen. Laat u verrassen en inspireren door de drie concepten die wij presenteren.

In deze post besteden wij aandacht aan het concept ‘Winter Streetfood’. Want streetfood en een bbq zijn niet alleen geschikt tijdens de warme zomermaanden!

Streetfood in de winter? Dit is zeker mogelijk!

Winter streetfood

Outdoor Cooking met een Scandinavisch tintje.

De Scandinavische invloeden zie je terug in de aankleding en in het food. Langzaam gerookte zalm op een cederhouten plankje is bijvoorbeeld een echte hardloper! Knusse hoekjes met schapenvellen, diverse plaids en dekentjes worden extra knus door de warmte die van de vuurkorven en vuurschalen afkomt. Door de winterse setting zoekt men elkaar op en komen goede gesprekken op gang. Naast bijvoorbeeld een winter BBQ kan er ook een wintermarkt georganiseerd worden.

De wintermarkt

Tijdens de wintermarkt wordt er een food festival gecreëerd. Hier staat gezelligheid centraal. Door het robuuste karakter van dit concept is de wintermarkt zowel binnen als buiten te organiseren. De kraampjes of huisjes vormen het middelpunt van de markt. Rondom de markt is er genoeg ruimte om een feestje te bouwen. De authentieke foute kersttruien mogen natuurlijk niet ontbreken!

Uw gasten worden ontvangen met een warme gluhwein of de HO(T) HO(T) Chocolate bar staat klaar om zelf warme chocolademelk te toppen met bijvoorbeeld mini marshmallows.

Winterse gerechten

In de kraampjes vinden we lekkere gerechten, authentieke winterse gerechten dan wel in een nieuw jasje. Boerenkool als een boerenkooltaart, bitterballen gevuld met stamppotjes, pulled wild zwijn en natuurlijk mag de curryworst niet ontbreken!

Alle ingrediënten zorgen voor een geslaagd evenement! An Extraordinary Winter en Wild Wild Winter worden in de komende dagen geïntroduceerd.

One Comment

  1. […] u. Benieuwd naar de andere twee concepten? Eerder vertelden wij al over onze winterse concepten ‘Winter streetfood’ en ‘An Extraordinary […]

Comments are closed.