Genieten zonder alcohol, alcohol vrije drankjes steeds populairder

Genieten zonder alcohol

“0% alcohol, 100% heerlijk”

In de afgelopen jaren is er een opmerkelijke verschuiving geweest in de manier waarop mensen genieten van hun drankjes. Steeds vaker kiezen mensen voor alcoholvrije alternatieven die net zo smaakvol en verfrissend zijn als hun alcoholische tegenhangers. Bij ons hebben we deze trend opgemerkt en zijn we enthousiast aan de slag gegaan om diverse ontvangstcocktails ook in een alcoholvrije variant aan te bieden. Bovendien zijn we een samenwerking aangegaan met Heineken, waardoor we nu ook op onze evenementen standaard Heineken 0.0 van de tap kunnen schenken. Hieronder meer over de opkomst van alcoholvrije dranken en de voordelen van deze nieuwe trend.

Heineken 0.0 nu ook op de tap

De evolutie van alcoholvrije dranken

Alcoholvrije dranken hebben de afgelopen jaren een enorme evolutie doorgemaakt. Waar alcoholvrije opties vroeger beperkt waren tot frisdranken en sapjes, zien we nu een breder scala aan mogelijkheden. Speciaalbieren, likeuren en cocktails zonder alcohol hebben allemaal terrein gewonnen en bieden mensen de kans om te genieten van heerlijke drankjes zonder de gevolgen van alcohol. Het is geweldig om te zien hoe deze nieuwe generatie alcoholvrije dranken steeds verfijnder en smaakvoller wordt.

Als reactie op de groeiende vraag naar alcoholvrije opties hebben meesterbrouwers van Heineken hard gewerkt om een 0.0 bier  te ontwikkelen dat aan de hoge kwaliteitseisen van het merk voldoet. Het resultaat is een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een licht bittere afdronk. Dit bier is gebrouwen met natuurlijke ingrediënten en Heineken’s unieke A-gist, waardoor het dezelfde verfrissende smaak heeft als de Heineken waar ze al sinds 1873 bekend om staan. 

cocktailbar - genieten zonder alcohol

Cocktails zonder alcohol

Naast ons 0.0 bier hebben we ook gekeken naar andere populaire drankjes, zoals cocktails. We begrijpen dat mensen graag willen genieten van een feestelijk drankje zonder de impact van alcohol. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze ontvangstcocktails ook in een alcoholvrije variant beschikbaar zijn. 

  • Virgin cocktail Gim Tonic
  • Virgin cocktail Gimber Mule
  • Virgin cocktail moijto
  • Virgin cocktail Rosemarie’s pear
  • Virgin cocktail Watermelon Fizz

We hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten, ongeacht hun voorkeur.

Virgin cocktail quotes

“A mocktail so good, you’ll forget it’s alcohol-free”

“Sip on something special with this refreshing virgin cocktail.”

“Indulge in a guilt-free drink with this delicious virgin concoction.”

Gimber virgin cocktail - genieten zonder alcohol

Heineken & LaVie

Om ervoor te zorgen dat ook onze evenementen voorzien zijn van hoogwaardige alcoholvrije opties, zijn we een samenwerking aangegaan met Heineken. Het populaire Heineken 0.0 bier is nu standaard beschikbaar van de tap. Dit stelt ons in staat om onze gasten een verfrissend en smaakvol alternatief te bieden, zelfs als ze geen alcohol willen drinken.

De opkomst van alcoholvrije dranken blijkt een trend die niet te stoppen is. Mensen worden zich steeds bewuster van hun gezondheid en kiezen vaker voor de bewuste keuze. Mooi om te zien dat we diverse alcoholvrije opties hier goed op kunnen inspelen. Met de Virgin Cocktails en Heineken 0.0 van de tap hebben we voor ieder wat wils. Bij ons ben je zeker van een smaakvolle en verfrissende ervaring.

“Proost op een bewuste en feestelijke toekomst!”

Leave A Comment