Herfst bij LaVie Catering

“Proef de Magie van de Herfst bij LaVie Catering”

Het seizoen van overvloed is aangebroken, en bij LaVie Catering vieren we de betovering van de herfst op de meest heerlijke manier. Van sappige peren in onze Leon perenlikeur tot een symfonie van seizoensgebonden smaken op je bord, laten we je kennis maken met de kunst van het seizoenskoken.

Leon Perenlikeur: De Smaak van de Herfst in een Glas

Onze best bewaarde geheim is de Leon perenlikeur, een elixer dat gemaakt is van de meest sappige peren. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon geniet van een bijzonder moment, onze cocktails met Leon perenlikeur zullen je smaakpapillen betoveren en je hart verwarmen met de essentie van de herfst.

De Kunst van het Seizoenskoken

Bij LaVie Catering begrijpen we dat de ware magie van koken ligt in het omarmen van seizoensgebonden ingrediënten. Onze toegewijde koks zijn voortdurend bezig met het creëren van gerechten die de smaken van het seizoen tot leven brengen. In september komen groenten zoals andijvie, artisjok, aubergine, biet, champignon, pompoen, paprika en mais tot bloei.

Nieuwe Creatie: Pulled Mushroom en Pulled Aubergine

Deze verrukkelijke vegetarische alternatieven voor de klassieke pulled pork of pulled chicken zijn ware herfst toppers. Ze worden bereid door de vlezige textuur van paddenstoelen of aubergine te benutten, waardoor ze sappig en smaakvol worden.

Beide gerechten worden eerst gemarineerd in een smaakvolle saus, vaak op basis van barbecuesmaak of sojasaus, en vervolgens langzaam gegaard totdat ze zacht en draderig zijn.

 Een herfstsymfonie van smaken.

 

LaVie Catering: Waar Herfstsmaken Samenkomen met Seizoensgroenten

Terwijl de herfst in volle pracht arriveert, nodigen we je uit om de betovering van dit seizoen te proeven bij LaVie Catering. Onze gerechten weerspiegelen de overvloed van het appel- en perenseizoen, en onze cocktails met Leon perenlikeur zullen je smaakpapillen prikkelen. Ontdek de veelzijdigheid van seizoensgroenten in elk gerecht dat we serveren.

Leave A Comment